iPhone 11 Pro Max: Το καλύτερο smartphone σύμφωνα με το Consumer Reports

iPhone 11 Pro Max consumer reports, iPhone 11 Pro Max: Το καλύτερο smartphone σύμφωνα με το Consumer Reports

Κάθε χρόνο η κυκλοφορία των iPhone φέρνει συζητήσεις επί συζητήσεων σχετικά με την ποιότητά τους απέναντι στον ανταγωνισμό του Android αλλά σύμφωνα με το Consumer Reports, το iPhone 11 Pro Max είναι το καλύτερο smartphone για το 2019.

Διάρκεια μπαταρίας

Η καταγραφή της διάρκειας ζωής της μπαταρίας έγινε από το Consumer Reports με τη χρήση ρομποτικού δακτύλου το οποίο ήταν προγραμματισμένο να κάνει χρήση του smartphone όπως θα έκανε και ένας άνθρωπος. Το test περιελάμβανε την περιήγηση στο internet, λήψη φωτογραφιών, χρήση GPS navigation και την πραγματοποίηση κλήσεων. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως το iPhone 11 Pro Max είχε διάρκεια ζωής 40.5 ώρες τη στιγμή που το iPhone XS Max είχε μόλις 29.5, με το iPhone 11 Pro να αντέχει 34 ώρες, τη στιγμή που το iPhone XS βρισκόταν στις 27.5 ώρες. Όσον αφορά το iPhone 11, παρουσιάστηκε και αυτό βελτιωμένο στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας αντέχοντας για 28 ώρες, δηλαδή μισή ώρα παραπάνω από το iPhone XR.

Βελτιωμένες κάμερες

Ήρθε η στιγμή που και τα iPhone απέκτησαν τριπλή κάμερα, μιας και προστέθηκε ένας ευρυγώνιος φακός στα 11 Pro και 11 Pro Max, με το iPhone 11 να αποκτά διπλή κάμερα. Αυτό που κατάφεραν τα 11 Pro και 11 Pro Max είναι να πετύχουν τα πιο υψηλά σκορ στην ποιότητα λήψης φωτογραφιών ενώ και το iPhone 11 τα πήγε πολύ καλά στη συγκεκριμένη δοκιμασία.

iPhone 11 Pro Max consumer reports, iPhone 11 Pro Max: Το καλύτερο smartphone σύμφωνα με το Consumer Reports

Όσον αφορά την ποιότητα της καταγραφής video, όλα τα iPhone 11 πέτυχαν εξαιρετικές επιδόσεις ενώ αναφορικά με τις λειτουργίες Night Mode και selfie video αργής κίνησης, οι δοκιμές έδειξαν πολύ καλά αποτελέσματα.

iPhone 11 Pro Max consumer reports, iPhone 11 Pro Max: Το καλύτερο smartphone σύμφωνα με το Consumer Reports

Αντοχή στις πτώσεις

Σύμφωνα με την Apple, τα iPhone 11, τα οποία κυκλοφορούν στην Ελλάδα με τιμή από 869 ευρώ, είναι τα πιο ανθεκτικά iPhone που έχει κατασκευάσει, με μεγαλύτερη αντοχή στο νερό και με πιο ισχυρό γυαλί και στις δύο επιφάνειες. Στις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν, όλα τα iPhone πέρασαν με επιτυχία τις δοκιμές με το νερό ενώ στις πτώσεις μόνο το iPhone 11 Pro δεν τα κατάφερε τόσο καλά όσο τα iPhone 11 και 11 Pro Max.

Πιο συγκεκριμένα, τα iPhone 11 και 11 Pro Max άντεξαν για 100 πτώσεις από το ύψος των 76 εκατοστών και είχαν μόνο κάποια σημάδια, τη στιγμή που το iPhone 11 Pro δεν άντεξε μετά τις 50 πτώσεις, με την οθόνη να σπάει και να μη λειτουργεί, κάτι το οποίο έγινε σε δύο συσκευές, δείχνοντας πως η ποιότητα κατασκευής ενδεχομένως να διαφέρει από τα άλλα δύο μοντέλα.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.