iPhone 11 Pro: Επίσημα με τριπλή κάμερα, A13 Bionic και 4GB RAM

https://www.youtube.com/watch?v=cVEemOmHw9Y

Η Apple μόλις αποκάλυψε τα νέα iPhone 11, 11 Pro και 11 Pro Max. Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για το iPhone 11 Pro. Το τηλέφωνο αυτό βρίσκεται πάνω από το απλό 11 αφού διαθέτει ελαφρώς καλύτερα χαρακτηριστικά και κάτω από το Pro Max με την μόνη διαφορά να βρίσκεται στο μέγεθος της οθόνης.

iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro: Επίσημα με τριπλή κάμερα, A13 Bionic και 4GB RAM

Πιο συγκεκριμένα το iPhone 11 έχει οθόνη 5.8 ιντσών ανάλυσης 1125 x 2436 pixels τύπου OLED και aspect ratio 19.5:9. Το display προστατεύεται από scratch-resistant glass και υποστηρίζει Dolby Vision, HDR10 και έχει 120Hz touch-sensing.

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max: Διαθεσιμότητα και τιμή από 800 ευρώ και έως 1650 ευρώ

Εσωτερικά έχει τοποθετηθεί το chipset A13 Bionic που βασίζεται στην 7nm+ διαδικασία σε συνδυασμό με 4GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο 64GB, 256GB και 512GB χωρίς υποδοχή microSD.

Η κάμερα έχει τριπλή διάταξη, τοποθετήθηκε σε τετράγωνο πλαίσιο και αποτελείται από 12MP wide με f/1.8, 12MP telephoto με f/2.4 και τέλος 12MP ultra wide. Η κάμερα μπορεί να καταγράψει 2160p video στα 24/30 ή 60fps και 1080p video στα 30/60/120 και 240fps. Επίσης υποστηρίζει HDR και stereo sound. Όσον αφορά την selfie κάμερα που κρύβεται στο notch που έχει τοποθετηθεί στο front panel ανέρχεται στα 12MP έχει φακό TOF 3D και καταγράφει 1080p βίντεο στα 60fps.

Τέλος, η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3.190mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση. Το τηλέφωνο διαθέτει και reverse wireless charing τεχνολογία η οποία επιτρέπει την φόρτιση άλλων συσκευών. Το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει σε Space Grey, Silver και Gold χρώμα.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αγία apple

ΟΤΙΚΑΛΥΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΟΡΑΒΟ ΑΠΛΛΛΛΛΛ ΣΑΓΑΠΑΩΩΩΩ

Theodore33

Που ερχονται Ελλαδα;;;;;;;;

Βασιλης

Ειναι απορίας άξιον πως κατάφερε να κανει το άσχημο ακόμη πιο άσχημο…….???🤣🤣🤣🤣🤣ολα τα τεχνολογικά Site του εξωτερικού το ίδιο λενε…αυτη η κάμερα ξυριστικη μηχανή απλά οτι χειρότερο εχω δει σε Smartphone

giorgosgek

Παιδια, εχω την εντυπωση πως ο κοσμος δεν εχει καταλαβει καν πως ανακοινωθηκε. Ουτε σχόλια , ουτε τιποτα , ουτε καν οι κλασσικες διαμαχες. Το μονο που διαβαζω ειναι για το design , που δεν ειναι και τοσο φαντασμαγορικο για apple η αληθεια ειναι. Ειναι κριμα και μακαρι να ειμαι λαθος. Χρειαζεται το hype και ο υγιης ανταγωνισμος, χρειαζεται η apple οπως την ειχαμε μαθει. Μου φαινεται πως εχουν πεσει τα smartphone η απλα ετοιμαζονται για κατι αλλο, τα αναδιπλουμενα και το 5g ισως, γενικα για το next big thing. Ωστοσο πιστευω οτι τα νεα iphone θα ειναι καλα , με εξαιρετικη αποδοση και καμερα, παραβλεποντας μερικα αρνητικα. Ελπιζω να πανε καλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.