iPhone 11: Το κορυφαίο σε αποστολές smartphone το πρώτο εξάμηνο του 2020

iPhone 11, iPhone 11: Το κορυφαίο σε αποστολές smartphone το πρώτο εξάμηνο του 2020

Το iPhone XR της Apple έγινε άμεσα μετά την κυκλοφορία του το κορυφαίο σε αποστολές smartphone στον κόσμο και λίγο αργότερα, αποτέλεσε το κορυφαίο σε πωλήσεις έξυπνο τηλέφωνο. Το συγκεκριμένο μοντέλο κράτησε αυτή τη θέση μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2020, όπου και παρέδωσε τη σκυτάλη σε ένα άλλο αξιόλογο μοντέλο της εταιρείας, το iPhone 11.

Πέντε στα δέκα μοντέλα ανήκουν στην Apple

Από την πρώτη στιγμή, οι αναλυτές ανέφεραν ότι το κορυφαίο μοντέλο της σειράς iPhone 11 είναι το μικρότερο, με τους καταναλωτές να το προτιμούν έναντι του 11 Pro και του 11 Pro Max.

Στους μήνες που έχουμε διανύσει από την κυκλοφορία των νεότερων έξυπνων τηλεφώνων της Apple, δημοσιεύονται αναφορές για την αγορά των smartphones οι οποίες κάθε φορά επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα των αναλυτών.

Στην τελευταία της αναφορά, η Omdia, σημειώνει ότι το κορυφαίο σε αποστολές smartphone για το πρώτο εξάμηνο του 2020 είναι το iPhone 11. Σύμφωνα με την εταιρεία, η Apple απέστειλε 37,7 εκατομμύρια κομμάτια, σημειώνοντας νέο ρεκόρ, καθώς το iPhone XR είχε φτάσεις τις 26,9 εκατομμύρια αποστολές μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019.

Παρ’ όλα αυτά, οι καταναλωτές δείχνουν ακόμη την προτίμηση τους προς τον προηγούμενο βασιλιά, με τον τεχνολογικό κολοσσό να έχει αποστείλει 8 εκατομμύρια iPhone XR μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2020.

Τα υπόλοιπα μοντέλα της δεκάδας

Πέρα από το βασικό μοντέλο, στη δεκάδα βρίσκουμε και τα άλλα δύο iPhone 11. Το 11 Pro κατέχει τη δέκατη θέση με 6,7 εκατομμύρια αποστολές και το 11 Pro Max βρίσκεται στην έβδομη θέση με 7,7 εκατομμύρια αποστολές.

Οι υπόλοιπες θέσεις ανήκουν στα Samsung Galaxy A51 με 11,4 εκατομμύρια αποστολές, Redmi Note 8 με 11 εκατομμύρια αποστολές, Redmi Note 8 Pro με 10,2 εκατομμύρια αποστολές, iPhone SE (2020) με 8,7 εκατομμύρια αποστολές, Redmi 8A με 7,3 εκατομμύρια αποστολές, και Redmi 8 με 6,8 εκατομμύρια αποστολές.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Προφανως θα επρεπε να προβληματισουν την apple αυτα τα αποτελεσματα για τη κοστολογηση των πολυ ακριβων μοντελων αλλα απο την αλλη ειναι μια εξηγηση γιατι θελει να βγαλει φετος 4 συσκευες.Η καλυψη ολοενα και διαφορετικων πορτοφολιων της αγορας οδηγει σε τετοια αποτελεσματα.Επισης τρομερα αποτελεσματα για τη σειρα note στη χαμηλη κατηγορια.

Anon

Λογικό είναι. Μετά τα 1000ρικα ξαφνικά έβγαλε η αππλ κινητό στα 700-800 δολάρια (Xr και 11). Όπως καταλαβαίνετε κανένας δεν ενδιαφέρεται αν έχει κακή οθόνη, χειρότερη ποιότητα κατασκευής κλπ. Και μόνο που έχει το μηλαρακι στην πλάτη αρκεί. Και στην τελική σου λέει το καινούριο iphone αγόρασα.

Napoleon

Ολα τα κινητα της ειναι υπερτιμημενα με λιγο πολυ τα ιδια σπεκ.Περα απο τα imac-macbook pro δεν υπαρχει σοβαρος λογος να αγορασεις καποιο προιον της συγκεκριμενης εταιριας.Τωρα αν εισαι ινφλουενσερ και φιτνες μοντελ του ινσταγκραμ…ενταξει το μυλαρακι καθεται καλυτερα,η αληθεια να λεγεται!Που πας με το χιανομι και το χαβει να πουλησεις ποζα και γκλαμουρια στα σοσιαλ…

SUPS 👨‍⚖️

Παμε παλι:κλασσικη απαντηση Ελληνα που δεν εχει βγει ποτε απο τη χωρα του και σχολιζει διεθνη προιοντα με το τι γινεται στη καφετερεια που συχναζει.Στις ΗΠΑ για παραδειγμα καποιο μοντελο της apple θα εχει καποιος ειτε ειναι οδοκαθαριστης ειτε ειναι στελεχος πολυεθνικης.

Napoleon

Ε και? Τι να λέει αυτό? Στην Αμερική όλοι έχουν iPhone. Κανείς δεν αγοράζει από τους Ασιάτες. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρατουν και σωστά, ουτε επειδή ένας γιατρός ή ένας δικηγόρος έχει iPhone είναι γνωστής του αντικειμένου. Η apple έχει μείνει στάσιμη σε πάρα πολλά πράγματα και το μόνο που κάνει τα τελευταία πέντε χρόνια είναι να ανέβαζει τις τιμές. Όχι ότι οι άλλες θυγατρικές είναι κλάσης ανώτερες, ούτε προσφέρουν καινοτόμιες που θα περιμέναμε απλά η Apple υποτίθεται ότι ήταν μια εταιρία που ξεκίνησε με σκοπό να αλλάξει την τεχνολογία και να προσφέρει καινοτόμιες στην ανθρωπότητα. Αν είναι κάθε Σεπτέμβριο να βγάζει ένα κινητό χωρίς να πρόσφερει απόλυτος τίποτα και να ανεβάζει κατά 100€$ την αξία του αντικειμένου να το γυρίσει στην τοκογλυφία. Η Apple κατάντησε απλά άλλη μια καπιταλιστικη αμερικανική εταιρία με σκοπό το κέρδος και μόνο. Και ευθύνη για όλο αυτό έχει ο κύριος Cook ο οποίος το παιζει και liberal τρομάρα του. Τρίζουν τα κόκαλα του Τζομπς…

....

Ενώ εσύ που έχεις βγει έξω είδες ότι όλοι έχουν iPhone ε; Στο νοσοκομείο που δουλεύω ούτε ένας γιατρός δεν έχει iPhone, ούτε καν ο διευθυντής της κλινικής. Όλοι με Huawei επικοινωνούν η Samsung. Αντε τρεξε τον Νοέμβριο να αγοράσεις το καινούργιο και μην ξεχάσεις να δώσεις λεφτά για φορτιστή και ακουστικά.Αλλα ξέχασα θα έχει 5G και βελτιωμένη κάμερα αχαχα.

SUPS 👨‍⚖️

Για εξωτερικό μιλάω δεν διάβασες τι έγραψα? Επίσης όχι ότι σε ενδιαφέρει αλλά ποτέ δεν είχα συσκευή της Apple. Απλά δεν μπορώ να διαβάζω σχόλια από αδαείς και κομλεξικους…

Νικος

Κατω απο αυτην την αναρτηση γραφουν μονο αυτοι που αγοραζουν android…. αυτο απο μονο του κατι λεει….
Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια ……

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.