iPhone 11 vs iPhone XR vs 8 Plus: Ποιο έχει καλύτερη μπαταρία;

Η Apple κατά την παρουσίαση των iPhone 11 δήλωσε ότι τα τρία νέα smartphone έχουν βελτιωμένη και μεγαλύτερη μπαταρία η οποία θα αντέχει περισσότερη ώρα σε σχέση με τα προηγούμενα flagship smartphone. Το PhoneArena, έκανε τις δοκιμές και τα αποτελέσματα όντως δείχνουν αυτήν την αύξηση της ζωής της μπαταρίας. Σε αυτό το άρθρο όμως θα δούμε τις διαφορές στην μπαταρία τριών smartphone και αυτά είναι οι δύο lite εκδόσεις, iPhone 11 και iPhone XR καθώς και το high-end smartphone του 2017, iPhone 8 Plus.

, iPhone 11 vs iPhone XR vs 8 Plus: Ποιο έχει καλύτερη μπαταρία;

Ας ξεκινήσουμε όμως από την μπαταρία. Το iPhone 8 Plus ενσωματώνει μία μπαταρία χωρητικότητας 2691mAh. Το XR που κυκλοφόρησε πέρυσι έχει ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία χωρητικότητας 2942mAh και τελευταίο έρχεται το iPhone 11 του οποίου η μπαταρία ξεπερνάει τα 3000mAh κατά 110mAh. Και τα τρία τηλέφωνα υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση κανένα όμως δεν έχει στο πακέτο αγοράς και τον κατάλληλο φορτιστή. Ωστόσο, τα τρία smartphone υποστηρίζουν και διαφορετική γρήγορη φόρτιση. Πιο συγκεκριμένα το 8 Plus και XR έχουν 15W fast charging ενώ το iPhone 11 έχει 18W fast charging.

Το PhoneArena έθεσε τα τρία smartphone σε browsing test, Youtube Video Playback test και 3D Gaming test. Τα test ήταν μέχρι τελικής πτώσεως για το πιο smartphone θα κλείσει πρώτο.

Browsing Test

Πρώτο έκλεισε το iPhone 8 Plus το οποίο άντεξε 9 ώρες και 58 λεπτά. Το iPhone XR έκλεισε 1 ώρα και 10 λεπτά αργότερα ενώ ο διάδοχος του για 5 λεπτά δεν έφτασε τις 11.30 ώρες λειτουργίας.

Youtube Video Playback Test

Στο βίντεο τώρα το iPhone 8 Plus έκλεισε ξανά πρώτο στις 5 ώρες και 23 λεπτά και ακολούθησαν τα iPhone XR και iPhone 11 στις 5 ώρες και 50 λεπτά με το δεύτερο να ξεπερνά για 13 λεπτά τις 7 συνεχόμενες ώρες προβολής βίντεο.

3D Gaming Test

Τέλος, στο τρίτο και τελευταίο test το οποίο αφορά το gaming το iPhone XR έκλεισε τελευταίο ξεπερνώντας ακόμη και το iPhone 11. Πιο συγκεκριμένα, πρώτο έκλεισε το 8 Plus και 10 λεπτά αργότερα έκλεισε το iPhone 11. Εκπληκτικό είναι το γεγονός ότι το iPhone XR ξεπέρασε τις 4 ώρες κατά το gaming για 5 μόλις λεπτά.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

Γράψτε μανούλες μου τους χρόνους για το καθένα. Τι γράφετε 5 λεπτά περισσότερο από το προηγούμενο που πήγε 10 λεπτά λιγότερο από το πρώτο που έκανε ξέρω γω τι…..

pas 47

Το μόνο που μπορούμε να αγοράσουμε είναι μόνο τα ακουστικά ….. Καλό το iPhone πολλά τα χρήματα: (

Makis

“Μπορείς”, το σχετικά προσιτό xr στα 560 που το άφησαν να κυκλοφορεί και φέτος. Πως τους ξέφυγε, περίεργα πράγματα….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.