iPhone 11: Ξαναπερνάει από το DxOMark, ξεπερνάει Galaxy S20+ και OnePlus 8 Pro

iPhone 11, iPhone 11: Ξαναπερνάει από το DxOMark, ξεπερνάει Galaxy S20+ και OnePlus 8 Pro

Το iPhone 11 περνάει ξανά από το DxOMark, με την κάμερα του να παίρνει μεγαλύτερη βαθμολογία από τα Galaxy S20+ και OnePlus 8 Pro. Η ιστοσελίδα ανανέωσε τον τρόπο με τον οποίο δοκιμάζει τις κάμερες των συσκευών και η περσινή συσκευή της Apple περνάει σε νέο γύρο δοκιμών και νέα βαθμολογία.

Πλέον, το iPhone 11 έχει 129 πόντους στη φωτογραφία, 36 στο zoom και 109 στο βίντεο. Αυτό που στερεί πόντους από τη συσκευή είναι το χαμηλής ποιότητας zoom στις λήψεις φωτογραφιών αλλά και το overexpose του flash στα πορτρέτα. Από την άλλη στο βίντεο στερείται πόντους λόγω του jello effect στη διάρκεια της κίνησης, προβλήματα στην ισορροπία λευκού στις συνθήκες χαμηλού φωτισμού και πρόβλημα στο autofocus.

iPhone 11, iPhone 11: Ξαναπερνάει από το DxOMark, ξεπερνάει Galaxy S20+ και OnePlus 8 Pro

Από την άλλη βέβαια, με τη νέα βαθμολογία πλέον ξεπερνάει τα Galaxy S20+ και OnePlus 8 Pro. Επίσης ξεπερνάει ακόμα και το Galaxy Note 10+, το περσινό “τέρας” της Samsung. Βέβαια, οι συσκευές της Samsung δεν έχουν περάσει ακόμα από το νέο test, όμως το OnePlus 8 Pro έχει, οπότε δεν πρόκειται να αλλάξει η βαθμολογία προς το συμφέρον του.

Να θυμίσουμε επίσης πως οι συνολικοί πόντοι του iPhone 11 στο DxOMark πλέον ανέρχονται στους 119 και φυσικά παίζουν ρόλο και τα software updates που έχει λάβει οι συσκευή τους τελευταίους μήνες.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis V

👍👏🥇❤️🔝🏆🧨💣🏎🏁

Chris_BMW

Για γέλια το Dxo …
Αλλάζει λέει τον τρόπο που βαθμολογεί..

Άλλαξε δηλαδή τον τρόπο που βαθμολογεί το I phone δεν άλλαξε τον τρόπο που βαθμολογεί όμως το one plus…

Με αλλά λόγια δεν είναι μάγκες μόνο οι Κινέζοι ..

Βασίλης

Τότε με αυτή τη λογική θα πρέπει όλες όσες συσκευές είχαν περάσει τεστ και είχαν λάβει βαθμολογία με τον προηγούμενο τρόπο (κάποιες εκατοντάδες δηλαδή) να περάσουν και αυτές με την σειρά τους το τεστ με τον καινούργιο τρόπο ώστε να αντιμετωπίσουν ισάξια την βαθμολογία του iPhone 11. Αλλά αυτό σίγουρα δεν θα συμφέρει εννοείται κάποιους. Ας ανεβάσουμε λοιπόν λίγο την βαθμολογία της κάμερας των iPhone 11που έχουν μείνει κατά χιλιάδες ακόμα στοκ απουλητα παγκοσμίως ακόμη μπας και ξεστοκαρουμε!

AtiX

Ξέρεις πιο είναι το πρώτο σε πωλήσεις και το πιο μοσχοπουλημένο κινητό για το 2020 εεεε?

Βασίλης

Το ότι πάει καλά στο πρώτο μισό του 2020 (δηλ. πριν βγει το iPhone 12) δεν πάει να πει ότι θα συνεχίσει το ίδιο τώρα που βγήκε το 12. Με την τιμή του σχεδόν ίδια με το 12 όλοι θα στραφούν πλέον για αγορά στο 12. Και το στοκ από το 11 επίσημα είναι ακόμα τεράστιο. Όποτε αυτό το τρικ της ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ αναβάθμισης της βαθμολογίας της κάμερας μόνο στη περσινή συσκευή της Apple έναντι των άλλων κατασκευαστών έχει να λέει από μόνο του πολλά. Πιστεύει κανείς ότι αν περάσουν από το ίδιο τεστ όλοι οι άλλοι κατασκευαστές δεν θα πάρουν και αυτοί υψηλότερη βαθμολογία από την περσινή τους με τον προηγούμενο τρόπο; Και ίσως περάσουν το iPhone 11; Είναι γελοίο να νομίζει κανείς ότι στα καλά καθούμενα ένα πρωινό η κάμερα του iPhone 11 ξεπερασε έτσι ξαφνικά την κάμερα του Huawei P30 Pro!!! Την κάμερα Master της φωτογραφίας. ΕΛΕΟΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.