iPhone 11: Ξεπέρασε σε πωλήσεις το πρώτο τρίμηνο το iPhone XR

, iPhone 11: Ξεπέρασε σε πωλήσεις το πρώτο τρίμηνο το iPhone XR

Το iPhone 11 είναι το smartphone που έφερε η Apple λίγο πριν την εκπνοή του 2019 το οποίο αντικατέστησε το iPhone XR του οποίου οι πωλήσεις πήγαν εξαιρετικά το προηγούμενο έτος. Παρά τις εξαιρετικές πωλήσεις του iPhone XR, το νέο και αναβαθμισμένο budget flagship smartphone του Αμερικανικού κολοσσού κατάφερε να το ξεπεράσει σε πωλήσεις στο πρώτο τρίμηνο του έτους.

Πιο συγκεκριμένα, το iPhone 11 κατάφερε να φτάσει τις 19.5 εκατομμύρια πωλήσεις από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Μάρτιο του 2020 σε αντίθεση με το iPhone XR το οποίο πούλησε 13.6 εκατομμύρια κομμάτια την ίδια περίοδο του 2019. Για όσους δεν θυμούνται, το iPhone XR είχε κόστος $749 ενώ το νέο flagship smartphone iPhone 11 κοστολογήθηκε στα $799.

, iPhone 11: Ξεπέρασε σε πωλήσεις το πρώτο τρίμηνο το iPhone XR

Για 50 επιπλέον δολάρια, ο χρήστης λαμβάνει ένα κορυφαίο smartphone το οποίο προσφέρει διπλή κάμερα, το A13 Bionic το οποίο βρίσκεται και στα δύο μεγαλύτερα αδέρφια iPhone 11 Pro και 11 Pro Max.

Την δεκάδα συμπληρώνουν με την σειρά που αναφέρονται τα Galaxy A51, Redmi Note 8 και Note 8 Pro, iPhone XR, iPhone 11 Pro Max, Galaxy A10s, iPhone 11 Pro, Galaxy S20+ 5G και Galaxy A30s. Στην δεκάδα δεν βλέπουμε άλλα κορυφαία smartphone όπως το Galaxy S20 Ultra και κανένα smartphone της Huawei πιθανόν εξαιτίας του αποκλεισμού από την Αμερική.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Εκπληκτικες οι πωλησεις του XR απο περσυ κ λογικα το 11 θα κανει και αυτο απιστευτα νουμερα. Επισης ο πινακας δειχνει το ποσο καλυτερη προταση ηταν το s20+ απ το ultra που γενικα ομως ειχε πολυ λιγοτερες πωλησεις απο τ περσινο s10. Οσο για τα Iphone pro φαινεται οτι η εξαιρετικη αυτονομια μπαταριας αυξησε τις πωλησεις και των 2 ναυαρχιδων.(+οτι αυτοι μπορει να ηταν χρηστες iphone x/xs που ειχαν κακη αυτονομια μπαταριας)

Chris_BMW

Επουδενί δεν έχω κακή αυτονομία σε Xs Max φίλε ..Αντίθετα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με σχεδόν 6 ώρες ενεργή οθόνη .
Απλά το pro Max έχει απίστευτη μπαταρία και πραγματικά πρέπει να είσαι κάτι παραπάνω από Heavy User για να σε κάνει να πας σε αυτό μόνο για την μπαταρία .

SUPS 👨‍⚖️

Εγραψα x/xs σκετο .

Chris_BMW

@Γιωργος Ανδρονικίδης

« Για όσους δεν θυμούνται, το iPhone XR είχε κόστος $749 ενώ το νέο flagship smartphone iPhone 11 κοστολογήθηκε στα $799»

Σωστά έγραψες για την αρχική του XR όμως το 11 κοστολογήθηκε 699$ .
Όποτε όλα αυτά που περιγράφεις στην επόμενη παράγραφο ο χρήστης τα απολαμβάνει με 50 λιγότερα ντολαρς..

Διόρθωσε το !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.