iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

iPhone 12, iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 νωρίτερα τον Μάρτιο και ήταν μια τεράστια ενημέρωση αφού περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε η εταιρεία για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές. Από ότι φαίνεται, όμως, υπήρχαν και άλλα σημαντικά πράγματα που κρύβονταν σε αυτή την ενημέρωση.

Συγκεκριμένα, το νέο λογισμικό φαίνεται να έχει ξεκλείδωτη υποστήριξη για το πρότυπο ασύρματης φόρτισης Qi2. Σύμφωνα με τις δοκιμές που διεξήγαγε η Macworld, το iPhone 12 με iOS 17.4 φορτίζεται πλέον ασύρματα στα 15 W όταν συνδέεται μαγνητικά σε φορτιστή Qi2 που δεν είναι MagSafe της Apple.

Τον Δεκέμβριο, η ίδια υποστήριξη έφτασε για τα iPhone 13 και iPhone 14 με την κυκλοφορία του iOS 17.2, και τώρα η σειρά του iPhone 12.

Το πρότυπο Qi2 κυκλοφόρησε πρόσφατα και έρχεται με καλύτερη απόδοση ασύρματης φόρτισης μαζί με υποστήριξη για μαγνητική ευθυγράμμιση. Θυμίζουμε ότι η Apple είναι «διευθυντικό μέλος» της κοινοπραξίας Wireless Power Consortium (WPC), η οποία δημοσιεύει τα πρότυπα Qi. Επομένως, είναι ξεκάθαρα εμπνευσμένο από το MagSafe της Apple.

Αν έχετε ένα iPhone 12 και θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν ασύρματο φορτιστή Qi2 που δεν είναι πιστοποιημένος από MagSafe, θα μπορείτε να το κάνετε στα 15 W, όπως ακριβώς συμβαίνει με έναν πιστοποιημένο από MagSafe.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.