iPhone 12: Χρήστες αναφέρουν προβλήματα σύνδεσης σε LTE και 5G δίκτυα

iPhone 12, iPhone 12: Χρήστες αναφέρουν προβλήματα σύνδεσης σε LTE και 5G δίκτυα

Τα iPhone 12 κυκλοφόρησαν πριν περίπου έναν μήνα και είναι τα πρώτα smartphones του αμερικανικού κολοσσού τα οποία υποστηρίζουν σύνδεση σε 5G δίκτυα. Ωστόσο, φαίνεται ότι ορισμένοι χρήστες εντόπισαν ένα σημαντικό πρόβλημα συνδεσιμότητας.

Όσοι έχουν iPhone 12 δεν μπορούν να ταξιδέψουν

Αρκετοί χρήστες των iPhone 12 αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη σύνδεση των έξυπνων τηλεφώνων τους, ειδικά όταν βρίσκονται εν κινήσει. Συγκεκριμένα δηλώνουν ότι κατά τη διάρκεια της οδήγησης ή ενώ ταξιδεύουν, τα smartphones τους παρουσιάζουν απώλεια σήματος.

Τη δεδομένη στιγμή δεν γνωρίζουμε το ποσοστό των χρηστών που αντιμετωπίζει το παραπάνω πρόβλημα, αλλά έχουν ήδη δημιουργηθεί εκατοντάδες θέματα σε διάφορα φόρουμ και ιστοσελίδες, όπως το Reddit.

Η πλειοψηφία των χρηστών συμφωνεί στο ότι ενδεχομένως τα iPhone 12 δεν μπορούν να χειριστούν την εναλλαγή μεταξύ των πύργων. Επιπλέον, ένας χρήστης αποφάσισε να δοκιμάσει αν όντως το φαινόμενο επαναλαμβάνεται και διαπίστωσε ότι ενώ το smartphone του είχε σταθερή σύνδεση εκτός από τις στιγμές που ταξίδευε.

Προς το παρόν δεν έχει βρεθεί η αιτία του προβλήματος. Επιπλέον, η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη αν γνωρίζει οτιδήποτε για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Ωστόσο, περιμένουμε ο τεχνολογικός κολοσσός να εκδώσει σύντομα κάποια ανακοίνωση στην οποία θα προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες και ενδεχομένως κάποια λύση, αν βέβαια υπάρχει τρόπος να λυθεί το πρόβλημα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Εκπρόσωπος Apple

Αγαπητοί καταναλωτές , αυτό που βλέπετε ως πρόβλημα δεν αποτελεί παρά την επιτομή του innovation της κορυφαίας και πολύ αγαπημένης εταιρείας μας της Apple. Ονομάζεται iDisconnect. Σας ψάχνει η γυναίκα σας και είσαστε με την γκόμενα; Σας ψάχνει το αφεντικό γιατί αργήσατε να πάτε στην δουλειά; Εξηγήστε ότι έχετε τόσο προηγμένο κινητό που μόνο του βλέπει τις κλήσεις και αποφασίζει με ποιον θα μιλάτε και θα την γλιτώσετε φτηνά!
Φροντίζουμε για εσάς πριν καν μας το ζητήσετε! Γι’ αυτό είμαστε τόσο μπροστά!

Manolis

Άλλη μια στρατηγική του Μήλου να προτιμήσουν το ακριβό iPhone 12 Pro Turbo Max Compressor αντί για το iPhone του φτωχού (το απλό 12, 900 ευρώ).
Πάντως εγώ έχω να πω ότι στην Ελλάδα μέχρι στιγμής μια χαρά η σύνδεση στο πλήρες 5G(@miseta) δίκτυο μας. 😛😂

Giannis V

Με ένα νέο update αν δεν φταίει ο πάροχος και όλα εντάξει.

Φωτης

Αχχχ, αναμνήσεις απο τις θήκες που έδινε ” δώρο” για να καλύψει το πρόβλημα με τις κεραίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.