iPhone 12: Δεν θα έχουν ούτε τα EarPods των $29 στο κουτί

, iPhone 12: Δεν θα έχουν ούτε τα EarPods των $29 στο κουτί

Νέα αναφορά του γνωστού αναλυτή Ming-Chi Kuo υποστηρίζει ότι η Apple δεν θα ενσωματώσει στο πακέτο αγοράς των iPhone 12 ούτε τα βασικά EarPods των $29. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το πακέτο αγοράς ενός νέου iPhone θα περιέχει το ίδιο το smartphone, τον μετασχηματιστή ρεύματος, το καλώδιο της φόρτισης και όλα τα απαραίτητα χαρτιά. Αυτό πιθανόν συμβαίνει γιατί αρκετοί προτιμούν να μείνουν με τα ακουστικά που υπάρχουν ήδη μέσα στο πακέτο αγοράς του iPhone δεδομένου ότι το κόστος των AirPods ξεκινάει από τα 200 ευρώ και φτάνει έως και τα 280 ευρώ στην περίπτωση των AirPods Pro.

Ο Kuo υποστηρίζει ότι η Apple αναφέρει ότι δεν θα υπάρξει κάποια νέα έκδοση των in-ear ακουστικών της εταιρείας αυτόν τον χρόνο. Μέχρι και την κυκλοφορία των iPhone XS, το πακέτο αγοράς ενός iPhone περιείχε τα EarPods των 29 δολαρίων και έναν αντάπτορα από Lightning σε 3.5mm audio jack. Στα iPhone 11 δεν υπάρχει ο αντάπτορας και όπως υποστηρίζει ο Kuo στα iPhone 12 δεν θα υπάρχουν τα ακουστικά.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Ούτε στα Xs ,Xs Max δεν υπάρχει ο αντάπτορας..

Ανταπτορα έδινε στα 7αρια ,στα 8αρια και στο Χ.

Όσον αφορά τώρα την είδηση δεν νομίζω να λείψουν σε κανέναν .. εγώ τα δικά μου σφραγισμένα στο κουτί τα έχω .. όπως και αυτά του 8 plus που έχει η γυναίκα μου .

Αν μείνουν οι τιμές ως έχουν στα pro μοντέλα με 128 Gb χωρητικότητα όπως λέγετε πόσος με ενδιαφέρουν τα EarPods των 39€.

Constantine

Και στο iphone13 δεν θα υπάρχει το iPhone στο κουτί 🤣

John

Για να ανοιξει το κινητο θα πρεπει να στειλεις λεφτα στην Apple , επισης θα χρεωνεσαι για καθε τηλεφωνημα και καθε λεπτο στο facebook.

Tolis K

Σιγά το πράγμα. Ούτε ο φορτιστής χρειάζεται, υπάρχει από την προηγούμενη συσκευή. Όποιος θέλει να τον αγοράζει..

Αριστείδης

Πώς δεν βγάζει νόημα; δεν φτάνει στην Apple να πουλήσουν το ένα νεφρό τους για την αγορά του iPhone 12. Πρέπει να πουλήσουν και το άλλο για να πάρουν τα airpods…

Paris

Αναλυση βγαλμενη απο τα LIDL.
Τα ακουστικα θα υπαρχουν κανονικα στο iPhone 12.
Σημειωστε το και τα ξαναλεμε το Φθινοπωρο.

John

Ο εγκεφαλος οσων αγοραζουν σαπια μηλα ειναι απο τα lidl. Μιλαμε μια εταιρεια που αποδεδειγμενα θεωρει τους καταναλωτες προβατα και προσβαλει την νοημοσυνη τους με ροδακια 600 ευρω , βασεις οθονης 1000 ευρω , γρηγορους φορτιστες που πρεπει να πληρωσουν εξτρα , κινητα αρχαιολογιες οπως το SE , πανακριβο σερβις και ανταλλακτικα κτλ

orfeas

Χμμμ.. Μάλλον το portless iphone που έλεγαν είναι πιο κοντά απότι περιμέναμε. Αγοράστε τώρα ακουστικά και ασύρματο φορτιστή έξτρα..

Nickolas

Όλα όσα έχουμε διαβάσει μέχρι τώρα για τα νέα iPhone 12 είναι φήμες και φυσικά τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Αν υποθέσουμε όμως ότι όλα αυτά είναι σωστά, έχουμε τα εξής:
Το πιο φθηνό iPhone της σειράς θα είναι αυτό με την οθόνη των 5.4 ιντσών, θα είναι τεχνολογίας Oled στα 60Hz με υψηλή ανάλυση περίπου στα 500ppi, το νέο επεξεργαστή Α14 με υποστήριξη 5G, 128GB μνήμη, νέα κάμερα στα 64mp και μια ακόμη ultra wide φαντάζομαι στα 12mp, η μπροστινή στα 12mp και όλες θα έχουν ακόμη καλύτερη απόδοση σε όλες τις συνθήκες. Επίσης έξτρα αδιαβροχοποιηση, ασύρματη φόρτιση και στέρεο ηχεία.
Σαν τιμή αναφέρουν τα 649 δολάρια στις ΗΠΑ που με τα σημερινά δεδομένα σημαίνει γύρω στα 800 ευρώ σε εμάς.
Με βάση αυτά που προσφέρει και τις τιμές του ανταγωνισμού μια χαρά τιμή θα είναι και ας απουσιάζουν τα ακουστικά, τα οποία θεωρώ πολύ καλά, αλλά τι να κάνουμε. Για μένα θα ήταν πολύ καλή κίνηση αν έβαζε στο πακέτο ένα γρήγορο φορτιστή και ας μην έβαζε τα ακουστικά, βέβαια το θεωρώ πολύ δύσκολο να το κάνει αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.