iPhone 12: Dummies μας δείχνουν τα τρία διαφορετικά μεγέθη των επερχόμενων μοντέλων

, iPhone 12: Dummies μας δείχνουν τα τρία διαφορετικά μεγέθη των επερχόμενων μοντέλων

Ήδη είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό πως η Apple ετοιμάζει για το 2020 τέσσερα νέα μοντέλα της σειράς iPhone 12, με τα δύο να είναι οι πιο οικονομικές προτάσεις, ενώ τα άλλα δύο θα είναι Pro, ενώ σε όλα τα μοντέλα αναμένουμε οθόνες τεχνολογίας OLED.

Σήμερα, έχουμε για πρώτη φορά dummies από την Dickson που επιβεβαιώνουν τα παραπάνω, ενώ μπορούμε να συγκρίνουμε και τη διαφορά στο μέγεθος των παραπάνω προτάσεων. Όπως γνωρίζουμε, η πιο οικονομική πρόταση της σειράς θα έχει μόλις 5.4 ιντσών, μία οικονομική και μία Pro έκδοση θα είναι στις 6.1 ίντσες ενώ η Pro Max έκδοση θα φτάσει στις 6.7 ίντσες.

, iPhone 12: Dummies μας δείχνουν τα τρία διαφορετικά μεγέθη των επερχόμενων μοντέλων

Επίσης, για ακόμα μία φορά βλέπουμε πως η Apple θα συνεχίσει με τον ίδιο σχεδιασμό του τριπλού συστήματος καμερών, αλλά θα αλλάξει το υπόλοιπο housing της συσκευής. Οι πιο στρογγυλεμένες γωνιές, με αυστηρό διαχωρισμό μεταξύ του περιμετρικού αλουμινίου και του πίσω γυάλινου μέρους μοιάζουν αρκετά στο σχεδιασμό του iPhone 4, κάτι που θα ευχαριστήσει όλους εκείνους που το θεωρούν ακόμα και σήμερα το ομορφότερο της σειράς.

Από τις υπόλοιπες πληροφορίες, αναμένουμε τη σειρά iPhone 12 να εξοπλιστεί με το chipset A14 Bionic, το οποίο θα είναι το πρώτο στα 5nm, 3GB μνήμης RAM για τα απλά μοντέλα και 6GB RAM στα Pro μοντέλα και ρυθμό ανανέωσης οθόνης στα 120Hz. Τέλος, αναμένουμε όλα τα μοντέλα να υποστηρίζουν 5G, αλλά μόνο τα Pro μοντέλα να υποστηρίζουν την τεχνολογία 5G mmWave.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2020

Κάνω πολύ γούστο το γεγονός ότι από τότε (εποχή X) που φόρεσε το αντιαισθητικό μαύρο κομμάτι (notch) στις οθόνες της, η apple σταμάτησε (πλην κάποιων “προσαρμοσμένων” wallpapers) να επιδεικνύει το εμπρός μέρος των κινητών της, όπως ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι κατασκευαστές!

Πλέον βλέπουμε σταθερά μόνο πλάτη και πλευρά!

Μακάρι να ξεφύγει από αυτό το (ανομολόγητο) κόμπλεξ, κάποια στιγμή, βρίσκοντας τη σωστή τεχνολογία.

Προφανώς, δεν θα το κάνει ούτε στο 12.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.