iPhone 12: Full screen με pop-up selfie κάμερα, reverse wireless charging και 5G

Η Apple φέτος κυκλοφόρησε τα iPhone 11, τα οποία είχαν αρκετά παρόμοιο σχεδιασμό και ελάχιστες βελτιώσεις στα χαρακτηριστικά σε σχέση με τα iPhone X. Η κύρια διαφορά των νέων smartphones με τους προκατόχους τους είναι το module των καμερών. Ωστόσο, η εταιρεία δήλωσε ότι τα iPhone 12 θα έχουν διαφορετικό σχεδιασμό και πολλά νέα χαρακτηριστικά.

Ως τώρα, έχουν ακουστεί ελάχιστες φήμες για τα επόμενα iPhones, όμως οι Rising Galaxy και Path of Design δημιούργησαν ένα concept βίντεο το οποίο δείχνει πως θα μπορούσε να είναι η Pro έκδοση τους.

Σχεδιασμός

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του concept, το iPhone 12 Pro θα έχει full screen με squared-off σχεδιασμό, τετράγωνο module κάμερας και επίπεδες γωνίες, οι οποίες θυμίζουν το design του iPhone 4. Επιπλέον, το concept αποκαλύπτει ότι το 12 Pro δεν θα έχει notch στην οθόνη και τα bezels του θα είναι ακόμη μικρότερα. Το concept δεν αποκαλύπτει τη θέση της selfie κάμερας και των αισθητήρων αναγνώρισης προσώπου στο iPhone 12. Είναι απίθανο η Apple να χρησιμοποιήσει την πρώιμη τεχνολογία της in-display κάμερας. Θεωρούμε πιο πιθανό το σενάριο της χρήσης pop-up μηχανισμού.

Χαρακτηριστικά

Κατά τα άλλα, το 12 Pro θα έχει αντίστροφη ασύρματη φόρτιση, κάτι που η Apple αφαίρεσε τελευταία στιγμή από τα φετινά iPhone 11, θύρα USB type-C, θα έχει τέσσερις πίσω κάμερες και θα κυκλοφορήσει 5G έκδοση. Προς το παρόν, παραμένει άγνωστη η ταυτότητα του τέταρτου αισθητήρα, αν και θα μπορούσε να είναι κάποιος φακός ToF.

Όπως και να έχει, η κυκλοφορία των iPhone 12 αργεί πολύ και μέχρι τότε θα έχουμε δει πολλά leaks, φήμες και concepts.

iPhone 12, iPhone 12: Full screen με pop-up selfie κάμερα, reverse wireless charging και 5G

iPhone 12, iPhone 12: Full screen με pop-up selfie κάμερα, reverse wireless charging και 5G

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

“Το concept δεν αποκαλύπτει τη θέση της selfie κάμερας και των αισθητήρων αναγνώρισης προσώπου στο iPhone 12.”

Στο 0:05 του βίντεο φαίνεται οτί οι αισθητήρες που υπάρχουν τώρα στο notch πάνε στο χείλος της πρόσοψης (κάπως σαν το iPad Pro). Εξάλλου touch-id με pop-up αισθητήρες δεν είναι λειτουργικό….χώρια οτι χάνεται η αδιαβροχοποίηση.

MICHAIL

Εάν είναι ο σχεδιασμός σε στυλ iPhone 4 χωρίς notch μάλλον θα το σκεφτώ για αλλαγή. Να δούμε όμως πως θα το κάνουν λειτουργικό χωρίς notch για τους αισθητήρες και χωρίς να θυσιάσουν τις άλλες λειτουργίες φυσικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.