iPhone 12: Η μικρή LTE έκδοση θα τιμολογείται στα 549 δολάρια Αμερικής

iPhone 12, iPhone 12: Η μικρή LTE έκδοση θα τιμολογείται στα 549 δολάρια Αμερικής

Έχουν κυκλοφορήσει αμέτρητες φήμες και αναφορές για τα επερχόμενα flagships της Apple. Οι περισσότερες συμφωνούν στο ότι η σειρά θα έχει τουλάχιστον πέντε μοντέλα, με τρεις διαστάσεις οθόνης και τουλάχιστον ένα 4G μοντέλο. Τώρα, έγιναν γνωστές οι τιμές από κάποιες εκδόσεις των iPhone 12.

Δεύτερο οικονομικό iPhone μέσα σε έναν χρόνο

Ένας leaker του Twitter, o @omegaleaks, ισχυρίζεται ότι γνωρίζει τις τιμές των εκδόσεων των iPhone 12, και “επιβεβαίωσε” κάποιες αναφορές του Jon Prosser, ο οποίος είναι γνωστός για τις ακριβείς πληροφορίες που προσφέρει σχετικά με αρκετά προϊόντα πολλών εταιρειών, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η Apple.

O @omegaleaks αναφέρει ότι θα υπάρχουν δύο μοντέλα 4G στη σειρά των iPhone 12, το απλό και το Max. Το μικρό μοντέλο με την οθόνη των 5,4 ιντσών θα τιμολογείται στα 549 δολάρια Αμερικής και το μεγαλύτερο στα 649 δολάρια Αμερικής. Από εκεί και έπειτα, η δημοσίευση του leaker δεν έχει τόση σημασία, γιατί ο Jon Prosser έχει αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα, ο Prosser αναφέρει ότι το 5,4 ιντσών iPhone 12 θα έχει οθόνη OLED, 2 κάμερες, υποστήριξη 5G, και θα τιμολογείται στα 649 δολάρια Αμερικής. Επίσης, θα υπάρχουν δύο εκδόσεις 5G με οθόνη 6,1 ιντσών OLED και 2 ή 3 κάμερες. Η τιμή της έκδοσης με τις 2 κάμερες θα είναι στα 749 δολάρια Αμερικής και αυτής με της 3 κάμερες θα είναι στα 999 δολάρια Αμερικής, διότι θα έχει και LiDAR.

Τέλος, ο Prosser λέει ότι το μεγαλύτερο μοντέλο της σειράς θα είναι το iPhone 12 Pro Max με 3 κάμερες και LiDAR, 5G, και οθόνη 6,7 ιντσών OLED. Το 12 Pro Max θα τιμολογείται στα 1.099 δολάρια Αμερικής.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Ο,τι να ναι πραγματικα.Να δω πως θ παρουσιασουν τοσα μοντελα μαζι…Καταλαβαινουμε οτι θελουν να παιξουν και στη μεσαια προς μεγαλη κατηγορια αλλα ειπαμε..Ενα καρο μοντελα για να ταλαιπωρειται ο καταναλωτης…
iphone 12 4G 5.4”
iphone 12 5G 5.4”
iphone 12 5G 6.1”
iphone 12 pro 5G 6.1”
iphone 12 pro max 5G 6.7”
Εγω ετσι καταλαβα …

Nickolas

Αν το 4G μοντέλο είναι κάνα κατοστάρικο φθηνότερο από το 5G ενώ σε όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι ακριβώς το ίδιο με το καλό να έρθει, έτσι κι αλλιώς Ελλάδα μέχρι να εδραιωθεί το 5G θα περάσουν σίγουρα δύο τρία χρόνια.

SUPS 👨‍⚖️

Καλα ναι θα ειναι πολυ πιο καλυτερη αγορα σε σχεση με το se για compact συσκευη.

John

Ξεφτιλα για την apple να πουλαει τοσο φτηνα κινητα. Βαλε το 1199 ευρω να το παρει ο κοσμος αφοβα! Θα βρουν λεφτα , απο την συνταξη της γιαγιας , θα το βαλουν 76.5 δοσεις , θα πουλησουν ενα νεφρο , υπαρχουν εναλλακτικες!

SUPS 👨‍⚖️

ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ11111Να αγορασουν τα παμφθηνα oneplus 8 pro 1028💶 s20 ultra 1028💶
xiaomi 10 pro 950💶 Αυτα ναι αγοραζονται με ιδρωτα απο την φαμπρικα και το χωραφι!

Σκιέρ

Κούρασες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.