iPhone 12: Η νέα συσκευασία και τα περιεχόμενα της

iPhone 12, iPhone 12: Η νέα συσκευασία και τα περιεχόμενα της

Όπως μάθαμε κατά τη διάρκεια του Apple event, τα νέα iPhone 12 θα έρθουν με νέα συσκευασία και μειωμένα περιεχόμενα. Η εταιρεία αφαιρεί και επίσημα από τη συσκευασία των επερχόμενων συσκευών της το φορτιστή και τα ακουστικά, σε μία προσπάθεια να μειώσει την κατανάλωση σημαντικών υλών για κάθε iPhone που πουλάει.

Αυτή η μείωση των αξεσουάρ επιτρέπει 70% περισσότερες μονάδες να χωρέσουν σε μία παλέτα αποστολής, ώστε να μειωθούν οι εκπομπές άνθρακα, καθώς το κουτί λιανικής θα είναι αρκετά μικρότερο. Συνολικά, η Apple εκτιμά ότι οι εν λόγω αλλαγές θα μειώσουν πάνω από 2 εκατομμύρια μετρικούς τόνους εκπομπών άνθρακα ετησίως, κάτι που αντιστοιχεί στην αφαίρεση 450.000 αυτοκινήτων από το δρόμο κάθε χρόνο.

iPhone 12, iPhone 12: Η νέα συσκευασία και τα περιεχόμενα της

Όμως, η Apple θα προσφέρει ένα νέο, ενισχυμένο braided καλώδιο USB-C σε Lightning με τα νέα iPhone 12. Επίσης, η εταιρεία θα προσφέρει έναν ακόμα πιο γρήγορο φορτιστή στα 20W, αν και δεν είναι ακόμα διαθέσιμος, ο οποίος θα πωλείται ξεχωριστά. Να σημειωθεί ότι οι αλλαγές στη συσκευασία των νέων μοντέλων θα μεταφερθούν και σε όσα μοντέλα η εταιρεία συνεχίσει να πουλάει, όπως το iPhone 11 και iPhone SE 2020.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
RadicalGR

20W ….. Ελπίζω να είναι τυπογραφικό λάθος.
Φτάσαμε στο 2020! (όλοι οι άλλοι)

Ανδρέας

Κι όμως.
Με απλό qi charger -> 7,5W
Με τον δικό της magsafe -> 15W
Ενσύρματα με USB-PD -> 20W
Και δεν δίνει καν τον φορτιστή στο κουτί, δηλαδεί να δώσεις άλλο ενα 30άρι. Και επιμένει και στο lightning. Τουλάχιστον αμα θέλει να βγάλει το φορτιστή για οικονομία, ας έβαλε type-C που ειναι και πιο διαδεδομένο! Δηλαδή, να σκέφτεσαι πριν το πάρει πόσους φορτιστές και καλώδια πρέπει να πάρεις… Λες και δεν θέλει να προσελκύσει νέους πελάτες που έρχονται από το Android, λες και απευθύνεται μόνο στον χρήστη που έχει αγοράσει το πλήρες οικοσύστημα της Apple και έχει ήδη όλες τις συσκευές της.

Noname

Έχουν ξεφύγει εκεί στην apple. Σήμερα αγόρασα το realme 7 pro (65w φόρτιση) στα 230 ευρώ. Και μάλιστα ο φορτιστής είναι μέσα στο κουτί…

Pavlos Piaditis

Ωραία και εγώ για παράδειγμα που δεν έχω κάποια παλιά συσκευή και πάω πρώτη φορά σε iphone πως θα το γα=-.@#$φορτίσω το ριμάδι που έχει και καλώδιο type C άρα σε φορτιστή με θύρα type A δεν μπορώ, που θα το βάλω στον κ@#$%^ μου?

Pavlos Piaditis

εκτώς και αν το πελατολόγιο είναι μόνο οι είδη υπάρχοντες κάτοχοι iphone.

Ανδρέας

Που ακόμα και αυτοί έχουν πρόβλημα. Όλα τα iphone απο αρχής μέχρι και τα περσινά 11 είχαν τον 5W φορτιστή που έχει type-A είσοδο. Μόνο τα 11 pro είχαν τον 18W φορτιστή με βύσμα type-C. Επίσης όσοι πήραν τα τελευταία χρόνια iPad η MacBook που είχαν 18W και πάνω φορτιστές με type-C. Άρα ή απευθύνεται μόνο στους εύπορους πελάτες που αγοράζουν πολλές συσκευές τις apple, είτε μας δουλεύει.

Pavlos Piaditis

Συμφωνώ, όπως συμφωνώ και με την προσπάθεια περί περιορισμού των εκπομπών άνθρακα. Αλλά τους καταναλωτές θα έπρεπε να τους βοήθας και όχι να τους κάνεις την ζωή τους πιο δύσκολη. Τεσπα οτι έγινε έγινε, προσπαθεί να βγάλει από παντού. Τουλάχιστον αυτή η κίνηση να μην γίνει ο χρυσός κανόνας για όλους τους κατασκευαστές. Κάθε πα@@#$%ιαά που κάνει η apple πάνε και την κάνουν όλοι. Πάει το headphone jack, βάλανε όλοι notch…. βλέπω να μην βάζουν φορτιστές τώρα.

Pavlos Piaditis

Επρεπε ο φορτιστής να παραμέινει και φέτος σε αυτήν τη γενιά. Βλέπω portless iphone σε 2 χρόνια

Ανδρέας

Άστα να πάνε. Ακόμα και να πεις να πάρεις iphone το οτι επιμένει στο lightning και πλεον δεν δινει καν τον φορτιστή… Δηλαδή εμείς πρέπει να πάμε να πνιγούμε και να αλλάξουμε ενα σωρό φορτιστές και καλώδια.
Τουλάχιστον αμα θέλει οντως να αφαιρέσει το φορτιστή για λόγους οικονομίας, βάλετο type-C που ειναι στανταρ. Ακόμα και τα ίδια σου τα laptop αυτό έχουν! Αι σιχτήρ. Τι φάση δεν θέλει να προσελκύσει νέους πελάτες?

Αλέξανδρος

Μας ψεκάζουν, δεν εξηγείται αλλιώς. Δηλαδή αυτός που θα παραγγείλει το κινητό, δε θα παραγγείλει και ξεχωριστά φορτιστή; Άρα, ο όγκος στο σύνολο του δεν είναι μεγαλύτερος από το να ήταν σε μια συσκευασία;
Αυτή η εταιρεία με κάνει και αηδιάζω πιο πολύ και από τους πολιτικούς που προσπαθούν να μας κοροϊδέψουν μπροστά στα μούτρα μας.
Τους φραγκοφονιάδες, τους ένοιαξε τάχα μου το περιβάλλον. Το Κινεζάκι που δουλεύει για 10$ το ξεχάσαν και πόσες καταγγελίες για άθλιες συνθήκες εργασίας εκεί στην Κίνα.

Δημητρης

Αν ηθελε να μειωσει το αποτυπωμα ανθρακα, θα εβαζε type c στα κινητα της, μιας και υπαρχουν ηδη τετοιοι φορτιστες σχεδον σε καθε σπιτι. Απλα βρηκε αλλον ενα τροπο να αυξησει τα κερδη της, μειωνωντας τα κοστη μεταφορας και πουλωντας τους φορτιστες ξεχωριστα. Κανενας σεβασμος στους πελατες της

Kardinalios

Με τεράστια διαφορά το πιο πετυχημένο και εύστοχο σχόλιο. Όποιος δεν βλέπει αυτό που λες φίλε μου, είναι απλά ή fan boy, ή χαμηλής νοημοσύνης. Αν μετά από αυτό συνεχίζει να πουλάει, θα συνεχίσω να παραδέχομαι το τμήμα marketing τους, όπως το κάνω καιρό τώρα, γιατί είναι το μοναδικό που αξίζει πια.

Dimitris

μάγκες οποίος έχει το χρήμα να αγοράσει την συσκευή δεν θα τον χαλάσουν τα 25€ παραπάνω για τον μετασχηματιστή – που τον βρίσκεις και 15€ από άλλες εταιρίες.
Πάλι ευκαιρία να κράξετε βρήκατε κομπλέξαρες

Last edited 3 years πριν by Dimitris
Αλέξανδρος

Τώρα σοβαρολογείς; Πόσο χρονών είσαι και νομίζεις ότι 1000€ είναι απλησίαστο ποσό; Η κοροϊδία αγόρι μου είναι αυτή που τρελαίνει τον κόσμο και φυσικά κάτι αντιδράσεις σαν την δική σου, με κάνουν και απορώ.

SUPS 👨‍⚖️

ολοι εχουν να δωσουν 25αρικο για φορτιστη αλλο ειναι το θεμα ομως που εσυ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.