iPhone 12: Ίσως έχουν σχεδιασμό παρόμοιο με iPhone 5 [Renders]

, iPhone 12: Ίσως έχουν σχεδιασμό παρόμοιο με iPhone 5 [Renders]

Η Apple εδώ και μερικά χρόνια έχει κρατήσει τον ίδιο σχεδιασμό στα iPhone και κάθε χρόνια κάνει ορισμένες αλλαγές. Φέτος για παράδειγμα, ο Αμερικανικός κολοσσός έφερε το τετράγωνο πλαίσιο στην κάμερα, ωστόσο ο σχεδιασμός των iPhone 11 παρέμεινε ίδιος με τα iPhone XS. Τα iPhone 11 κυκλοφόρησαν πριν δύο περίπου μήνες, ωστόσο έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν τα πρώτα renders για το επόμενο iPhone 12.

, iPhone 12: Ίσως έχουν σχεδιασμό παρόμοιο με iPhone 5 [Renders]

Τα renders ετοίμασε το PhoneArena και στις φωτογραφίες βλέπουμε έναν αρκετό διαφορετικό σχεδιασμό το οποίο θυμίζει iPhone 5. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι τα iPhone 12 θα έχουν άκρες με γωνίες, σε αντίθεση με τα προηγούμενα iPhone τα οποία είχαν στρογγυλεμένες άκρες. Όσον αφορά το front panel, η Apple ίσως μείνει πιστή στο notch ωστόσο, τα επόμενα high-end flagship smartphone θα μπορούσαν να ενσωματώνουν ένα σημαντικά μικρότερο σε μέγεθος notch στο οποίο θα κρύβεται η front facing κάμερα, οι αισθητήρες καθώς και η κάμερα TrueDepth η οποία είναι υπεύθυνη για την λειτουργία Face ID.

, iPhone 12: Ίσως έχουν σχεδιασμό παρόμοιο με iPhone 5 [Renders]

Στην πλάτη των iPhone 12 θα μπορούσε να υπάρξει το ίδιο τετράγωνο πλαίσιο στο οποίο όμως αντί για τρεις κάμερες θα φιλοξενούνται τέσσερις. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι αν η Apple κυκλοφορήσει τρία iPhone (το οποίο είναι και το αναμενόμενο), η Lite έκδοση θα ενσωματώνει πιθανότατα τρει κάμερες ενώ τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια τέσσερις. Τα iPhone 11 Pro αποτελούνται από τρεις κάμερες των 12MP, εκ των οποίων η μία είναι wide, η άλλη ultra wide και η τρίτη telephoto. Αν η Apple κάνει ένα ακόμη βήμα στον τομέα της κάμερας τότε τα νεά iPhone θα μπορούσαν να έχουν και μία ακόμη κάμερα με αισθητήρα ToF.

, iPhone 12: Ίσως έχουν σχεδιασμό παρόμοιο με iPhone 5 [Renders]

Disclaimer: Οι παραπάνω φωτογραφίες είναι concept design renders που σημαίνει ότι το τελικό προϊόν ίσως διαφέρει.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2019

Πρέπει να λυθεί το θέμα του θηριώδους (πλέον αναχρονιστικού) notch και της ασύμμετρου μεγέθους (σε σχέση με την συνολική επιφάνεια της πλάτης) θέσης της κάμερας. Με τέτοιους ογκώδεις φακούς το κλασσικό apple “πάνω γωνία” design πρέπει να ανασχεδιαστεί, καθώς, πλέον, πιάνει σχεδόν τη μισή πλάτη και “πνίγει” το κεντρικό logo.

Ύστερα, μπορούμε να μιλήσουμε για “iphone5” σχεδιασμό.

Κυριάκος

Εντωμεταξύ στην τελευταία εικόνα υπάρχει λάθος με τον σχεδιασμό καθώς τα πλήκτρα αύξησης/μείωσης ήχου δεν θα έπρεπε να βρίσκονται δεξιά της συσκευής αλλά αριστερά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.