iPhone 12 και 12 Pro: Πόσο ανθεκτικά είναι στα πεσίματα; [Drop test]


Με τη νέα, κεραμική προστασία ήρθε η ώρα να δούμε πόσο ανθεκτικά είναι τα νέα iPhone 12 και 12 Pro στα πεσίματα, μέσα από το πρώτο drop test. Το κανάλι EverythingApplePro έχει στα χέρια του τις δύο συσκευές, τις οποίες ρίχνει από διάφορα μέτρα ώστε να δούμε αν όντως είναι τόσο ανθεκτικές όσο διαφημίζει η Apple.

Στο πρώτο drop test, από το ύψος της μέσης, τα iPhone 12 και 12 Pro φαίνεται να τα καταφέρνουν μία χαρά. Τα πρώτα σημάδια εμφανίζονται στα πεσίματα από το ύψος του κεφαλιού, αρκετά ψηλά δηλαδή. Εκεί που δεν τα καταφέρνουν τα νέα iPhone είναι από τα τρεισήμισι σχεδόν μέτρα, αν και πάλι χρειάζονται πολλαπλές πτώσεις για να σπάσουν τα γυαλιά, τόσο στο πίσω μέρος όσο και στο μπροστινό.

iPhone 12, iPhone 12 και 12 Pro: Πόσο ανθεκτικά είναι στα πεσίματα; [Drop test]

Πραγματικά τα νέα iPhone 12 και 12 Pro φαίνεται πως είναι αρκετά πιο ανθεκτικά από τα προηγούμενα μοντέλα, με τα drop test να το αποδεικνύουν. Οι οθόνες τους από την άλλη φαίνεται να αντέχουν ακόμα περισσότερο, καθώς του 12 Pro έσπασε ελάχιστα, σε σχέση με το πίσω μέρος, ενώ του 12 δεν έσπασε καθόλου, παρά το μεγάλο ύψος. Φαίνεται λοιπόν πως αν θέλετε να το ρισκάρετε χωρίς θήκη, τα νέα iPhone θα αντέξουν για αρκετές άτυχες στιγμές σας.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Φαίνεται πως η νέα σύνθεση του γυαλιού δουλεύει καλά !
Το βάζεις που το βάζεις ρε Apple βάλτο και πίσω όμως .

Υ.Γ Αναρωτιέμαι αν η Corning υιοθετήσει και αυτή την συγκεκριμένη μίξη στα δικά της G.glass αφού αυτή σε συνεργασία με την Apple κατασκεύασε το συγκεκριμένο γυαλί .
Γνωρίζετε μήπως τι σχέση έχουν ;
Θέλω να πω η Apple σχεδιάζει και μελετάει μια τεχνολογία γυαλιού και την αναθέτει στην Corning τη παραγωγή, ( Όπως συμβαίνει με tsmc και Α επεξεργαστές )
ή αναπτύσσουν από κοινού μια τεχνολογία και την έχει σαν αποκλειστικότητα η Apple?

Nickolas

Ναι φαίνεται πολύ καλό, είχα την εντύπωση όμως οτι το pro μοντέλο το είχε και στην πλάτη. Όπως και να χει οι περισσότεροι μια θηκούλα τη βάζουμε οπότε προσωπικά με νοιάζει η οθόνη να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη προστασία.
Πάντως αυτό που αναφέρεις για τη συνεργασία με την corning το πιο πιθανό να είναι καμιά παντέντα που θα χρησιμοποιεί μόνο η Apple εκτός και αν έχουν κάνει κάποια άλλου είδους συμφωνία.
Για παράδειγμα θυμάμαι παλαιότερα τη Nokia που έπαιρνε τις amoled οθόνες της Samsung αλλά είχε μια δική της πατέντα για καλύτερη απόδοση κάτω από τον ήλιο που την έλεγε clear black display και αν θυμάμαι σωστά δεν την χρησιμοποιούσε καμιά άλλη εταιρεία ακόμη και η ίδια η Samsung.

dem

το γυαλί βλέπω κάνει άψογη δουλειά από την άλλη στο 12 το αλουμίνιο ειναι σκέτη απελπισία, το ατσάλι απο την αλλη στο Pro κάνει άψογη δουλειά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Φήμη το θέλει να έρχεται νωρίτερα από ότι περιμένουμε

Νέα φήμη θέλει την τιμή του Google Pixel 8a αυξημένη και την αποκάλυψή του να γίνεται νωρίτερα από το αναμενόμενο.