iPhone 12 και 12 Pro: Πόσο διαρκεί η μπαταρία τους;

iPhone 12, iPhone 12 και 12 Pro: Πόσο διαρκεί η μπαταρία τους;

Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα για τα νέα iPhone 12 και 12 Pro είναι πόσο διαρκεί η μπαταρία τους και πλέον έχουμε απάντηση. Η ιστοσελίδα TomsGuide έχει στα χέρια της τις δύο συσκευές, τις οποίες υπέβαλε στο δικό της τεστ, με τα αποτελέσματα να μην είναι τόσο καλά, τουλάχιστον σε σχέση με τον ανταγωνισμό και σε περιπτώσεις που υπάρχει κάλυψη δικτύου 5G.

Συγκεκριμένα, τα iPhone 12 και 12 Pro κατάφεραν να αντέξουν 8:25 και 9:06 αντίστοιχα με δίκτυο 5G, ενώ σε 4G η διάρκεια ανέβηκε σε 10:23 και 11:24 αντίστοιχα. Για σύγκριση, το Samsung Galaxy S20 σε 5G και με οθόνη στα 60Hz έφτασε τις 9 ώρες και 31 λεπτά, αν και τα 120Hz έριξαν τη διάρκεια σε 8:04. Το OnePlus 8T σε 5G με 60Hz κατάφερε να διαρκέσει 10:49, ενώ σε 120Hz η μπαταρία του διαρκεί 9:58.

iPhone 12, iPhone 12 και 12 Pro: Πόσο διαρκεί η μπαταρία τους;

Πάντως, το iPhone 12 Pro έχει μέχρι στιγμής την καλύτερη μπαταρία σε σχέση με τα περσινά iPhone 11 και 11 Pro σε δίκτυο 4G. Το εν λόγω test της ιστοσελίδας για τις μπαταρίες περιέχει συνεχές σερφάρισμα στο διαδίκτυο, με άνοιγμα νέας ιστοσελίδας κάθε 30 δευτερόλεπτα και φωτεινότητα οθόνης στα 150 nits.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2020

Ελάχιστοι θα κάνουν χρήση 5G, μετά από τέτοιες μετρήσεις.

Μια χαρά δουλεύει και το 4G, αξιοπρεπείς ταχύτητες για τους περισσότερους σε σερφάρισμα, emails και social media.

Angel79

Υπάρχουν ακόμα πιστοί στην Apple ..??? Συγκινούμαι… Εγώ σαν κάτοχος One + γελάω με τα κινητά της…..

SUPS 👨‍⚖️

Το 5G δεν εχει σκοπο να σε βοηθαει να κατεβαζεις αρχεια πιο γρηγορα ή να φορτωνουν πιο γρηγορα οι εικονες στο ινστα…το 5G θα εκανε τη διαφορα σε μερη που υπαρχει μεγαλη συγκεντρωση πληθυσμου ετσι ωστε να μην πεφτει δραματικα το σημα..Οσοι εχουν παει στο καρναβαλι της Πατρας πχ καταλαβαινουν τι γινεται…Περα απο αυτο προφανως θα βοηθουσε σε σταδια αεροδρομια και αλλα μερη που υπαρχει μεγαλη συγκεντρωση ανθρωπων…Ομως επαρχια το 5g ουσιαστικα δεν θα προσφερει κατι παραπανω..Το θεμα ειναι οτι οι υποδομες σε σταδια κτλ δεν υπαρχουν ουτε στις ΗΠΑ καλα καλα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.