iPhone 12 και iPhone 9: Αναμένεται να καθυστερήσουν λόγω του κορωναϊού

, iPhone 12 και iPhone 9: Αναμένεται να καθυστερήσουν λόγω του κορωναϊού

Η επιδημία του κορωναϊού έχει προκαλέσει προβλήματα στην τεχνολογική κοινότητα και έχουν ακυρωθεί σημαντικές εκδηλώσεις και παρουσιάσεις. Ένα σημαντικό χτύπημα ίσως δεχτεί και η Apple αφού κορωναϊός απειλεί με καθυστέρηση την κυκλοφορία τόσο του iPhone 12 όσο και του iPhone 9 ή αλλιώς SE 2.

Φέτος, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τα iPhone 12 τον Σεπτέμβριο ενώ κάποια στιγμή το επόμενο διάστημα φημολογείται ότι θα παρουσιαστεί και το iPhone 9. Σύμφωνα με αναλυτές της Bank of America, η επιβράδυνση που σημειώθηκε στα εργοστάσια παραγωγής στην Κίνα, θα επηρεάσει και την κυκλοφορία των επόμενων smartphone του Αμερικανικού κολοσσού.

Πιο συγκεκριμένα, η κυκλοφορία του πρώτου 5G smartphone της Apple ίσως καθυστερήσει κατά έναν μήνα, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το iPhone 12 5G θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη Οκτωβρίου. Στην περίπτωση του iPhone 9 ίσως δούμε καθυστέρηση της τάξεως των “μερικών μηνών”.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Software Apple Apple iOS featured

iOS 17.1: Λανσάρισμα έως τις 24 Οκτωβρίου

Η επερχόμενη ενημέρωση iOS 17.1 της Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει στο κοινό έως τις 24 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Συχνοτήτων της Γαλλίας (ANFR).

Smartphones Apple iPhone 12

Phone 12: Η Γαλλία εγκρίνει την ενημέρωση λογισμικού της Apple

Η ενημέρωση λογισμικού της Apple για τα iPhone 12 στη Γαλλία εγκρίθηκε από τις ρυθμιστικές αρχές, μετά την αναστολή των πωλήσεων στη χώρα.

Smartphones Apple iPhone 12 iPhone 12 Mini

iPhone 12: Η Γαλλία σταματά τις πωλήσεις λόγω ακτινοβολίας

Το πρότυπο της ΕΕ «είναι δέκα φορές χαμηλότερο από το επίπεδο των εκπομπών που μπορεί να έχει συνέπειες για τους χρήστες».