iPhone 12 Leather Sleeve: Πουγκί με MagSafe στη τιμή των 145 ευρώ

iPhone 12, iPhone 12 Leather Sleeve: Πουγκί με MagSafe στη τιμή των 145 ευρώ

Αν θέλετε να προστατέψετε το νέο σας iPhone 12 σε ένα Leather Sleeve πουγκί αλλά να έχετε και MagSafe, ετοιμαστείτε να πληρώσετε 145 ευρώ. Η Apple έδωσε στην κυκλοφορία κάποια επιπλέον MagSafe αξεσουάρ, όπως το Dual Charger, τα οποία φαίνεται να έχουν ιδιαίτερα υψηλή τιμή.

Όμως, αν και μπορεί κάποιος να δεχτεί τη τιμή ενός 2 σε 1 φορτιστή για το iPhone 12 και το Apple Watch του, αυτό που φαίνεται εξαιρετικά περίεργο είναι το Leather Sleeve με MagSafe. Αν και είναι όντως δερμάτινο και έρχεται και με υποστήριξη του νέου πρότυπου φόρτισης της Apple, μιλάμε για ένα πουγκί που η τιμή του στα 145 ευρώ (βάση Apple Store Γερμανίας) φαντάζει τουλάχιστον υπερβολική.

Από την άλλη, η Apple ξεκίνησε να πουλάει θήκες και από τρίτους κατασκευαστές και συγκεκριμένα τις συλλογές Figura και Aneu της OtterBox για τα iPhone 12. Η τιμή τους ανέρχεται στα 49,95 ευρώ. Επίσης, υπάρχει και η μαγνητική βάση αυτοκινήτου MagSafe της Belkin, με τιμή 39,95 ευρώ. Όπως και να έχει, φαίνεται πως το πουγκί είναι ακριβώς κομμένο ώστε να δείχνει την ώρα, όταν το iPhone σας θα αναπαύεται μέσα του.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

αυτο είναι ωραίο , να είχε πιο μεγάλο λουράκι να το περνάς απ το λαιμό ,καλά βάζεις μια προέκταση, πολύ ωραίο

Last edited 3 years πριν by Alex
John

Το περίεργο είναι που τους εμπιστεύονται κιόλας.

Nickolas

Όσο ωραίο είναι το iPhone τόσο άσχημη είναι αυτή η θήκη και καθόλου πρακτική. Το κόστος ασχολίαστο, ελπίζω μόνο να μην είναι πραγματικό δέρμα, ειδικά μετά από όλο το χαμό που έκανε με την αφαίρεση του φορτιστή για να μας δείξει πόσο οικολογική εταιρεία είναι.

Chris_BMW

Για εξήγησε μας λίγο πως μας κλέβει και μάλιστα νόμιμα ;

Όσον αφορά το άρθρο τώρα..
Θήκες αποκλειστικά για I phone κάνει και η Sena .
Google it και ρίξτε μια ματια στις τιμές …

Όταν κάτι πλασάρετε σαν premium έχει και την ανάλογη τιμή .
Είναι καλό και όμορφο ; Σίγουρα είναι .
Δικαιολογεί την τιμή ; Σίγουρα όχι .

Αυτό όμως γίνεται στα ρούχα στα αυτοκίνητα στα αξεσουάρ (τσάντες ,γυαλιά ,πορτοφόλια ,ρολόγια ) στις οικιακές συσκευές και πάει λέγοντας ..

Το brand το πληρώνεις ακριβά ποσο μάλλον όταν το μήλο είναι και το πιο ακριβό brand στον κόσμο .

Όλα τα αλλά είναι «να ‘χαμε να λέγαμε»

Γιάννης

Πολύ σωστά το είπες έστω και καταλάθος. ΠΛΑΣΑΡΕΤΑΙ ως premium ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ όπως με όλα τα προϊόντα του μήλου.

Chris_BMW

Ότι πεις ..
Χαλάω εγώ χατίρι στο όνειρο του καθενός ..

Dimitris13

Νομίζω ότι το πρόβλημα στην Apple είναι ότι πουλάει πολλές συσκευές. Όταν μιλάμε για ακριβά προιόντα Premium brands, δεν υπάρχει ποτέ και σε κανένα προιόν τόσοι πελάτες που να αγοράζουν. Αυτό το κάνει άλλωστε Premium, ότι δηλαδή δεν είναι για όλους αυτό αλλά για τους “λίγους”. Αυτός είναι και ο μόνος λόγος που η Apple αρχίζει και βγάζει ειπλέον μοντέλα με μικρότερη τιμή τα οποία όμως είναι επίσης πανάκριβα. Πιστεύω ότι θα πρέπει να σταματήσει η πλειοψηφία του κόσμου να αγοράζει τα προιόντα αυτά και να στραφεί σε άλλα προκειμένου η Apple να αναθεωρήσει το όποιο πλάνο έχει προς τους πελάτες της. Θα πρέπει δηλαδή να αποφασίσει αν επιθυμεί τα προιόντα της από την μία να τα θέλει μέσα σε κάθε σπίτι ή τα προιόντα της θα είναι Premium Brands για τους λίγους. Οικολογία δεν υπάρχει σε καμία πολυεθνική που αποκλειστικά επιθυμεί το κέρδος και μόνο. Επιπλέον το να αυτοκτωνούν εργάτες στην Κίνα δουλεύοντας 24 ώρες το 24ώρο για να έχει ένας τύπος το καινούργιο Iphone είναι το λιγότερο τραγικό και φυσικά εν γνώση του καταναλωτή που αγοράζει το τελικό προιόν της Apple. Τα πραγματικά λεφτά τα βγάζει η Apple μοσχοπουλώντας τα δεδομένα χρήσης μας σε τρίτους και αυτό δεν… Συνέχεια »

Last edited 3 years πριν by Dimitris13
Δημητρης

Δε θελω να σε στενοχωρησω, αλλα premium ειναι κατι που δε μπορει να το εχει το μισο Γ2 σε οποιοδηποτε γυμνασιο. Οταν μπορει να το αποκτησει, μπορεις να το χαρακτηρισεις τσιμπημενο, ακριβουτσικο κλπ, αλλα οχι premium

Bizim

Ε κάντο 150

Anonymous

Εγώ λατρεύω το leather sleeve !

ΑΝΔΡΕΑΣ

The Best pougki so Far. Ohh such an innovation. Can not wait!!
Καλημέρα πιστοί μου ακόλουθοι, λάτρεις της μιας κ μοναδικής φωτεινής θεάς μας!!
Εύγε Chris για την μαχητικότητα σου προς υπεράσπιση των υπέροχων προϊόντων μας.
Και τώρα δυο λογάκια στους πεπλανημένους haters:
Πάνφθηνο το πουγκί για το χρυσάφι που περικλείει!!!!!
Έρχονται χριστούγεννα ,ρεβεγιόν παρτι. Πως θα βολτάρουν οι εκλεκτοί μας οπαδοί στα ρουφ γκαρντεν. Θα φωτογραφηθούν, θα τους φωτογραφήσουν, ινστα στορι , χασταγκ ουρμπαν ,# edwmemoetkpelfe #kalhspera frentsORISTE!

Y.Γ : Διαβάζω οτι έρχεται το εμβόλιο για τον κορονοβιρούσι από την Pfizer . Ξέρετε ποιός είναι από πίσω ε? Ποιός χρηματόδοτησε το εγχείρημα? Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ , Ο ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑς. ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!@Ο ΜΠΙΛΙ ΓΚΕΙΤΣΣΣ.
😠 😝 😝 . Μακριά από εκέι πιστοί μου έως λαβετε πρίμιουμ εγκεκριμένο από το κουπερτίνο εμβόλιο. Τα φιλιά μου και πάρτε κάνα μακ ,μέχρι τον PC ΜΑΝ Ξεθάψαμε για σας κ μόνο.
ΜΠΙΛΙ ΓΚΕΙΤΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΘΑ ΣΤΑ ΣΠΑΣΩ ΤΑ ΓΟΥΙΝΤΟΥΣ, ΘΡΥΨΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΑ ΚΑΝΩ!@! APPLE RULES , STAY SAFE ,
ΚΩΔΙΚΟΣ 7 ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ APPLE PRODUCTS. COMING SOON . Για εσάς δουλεύουμε με τον λεβέντη κ πιστό μας Νικόλα Χαρδαλιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.