iPhone 12 mini: Ελάχιστες πωλήσεις σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα

iPhone 12 mini, iPhone 12 mini: Ελάχιστες πωλήσεις σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα

Το οικονομικό και compact iPhone 12 mini φαίνεται πως δεν έχει τις πωλήσεις των υπολοίπων μοντέλων της σειράς. Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας ερευνών Consumer Intelligence Research Partners, το μικρότερο μοντέλο της σειράς iPhone 12 έχει ελάχιστες πωλήσεις σε σχέση με τα άλλα τρία.

Συνολικά, οι πωλήσεις των iPhone 12 αγγίζουν το 76% των πωλήσεων iPhone στην αγορά της Αμερικής για το διάστημα Οκτωβρίου και Νοεμβρίου. Το κανονικό iPhone 12 έχει τις περισσότερες πωλήσεις, με μερίδιο 27% από όλα τα μοντέλα της νέας σειράς. Από την άλλη, το iPhone 12 mini αποτελεί μόλις το 6% των συνολικών πωλήσεων της νέας σειράς.

iPhone 12 mini, iPhone 12 mini: Ελάχιστες πωλήσεις σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα

Η νέα σειρά είχε συνολικά καλύτερες επιδόσεις από τη σειρά iPhone 11, καθώς στο διάστημα λανσαρίσματος η προηγούμενη σειρά είχε το 69% των συνολικών πωλήσεων iPhone. Από την άλλη, το iPhone 11 είχε το 39% των πωλήσεων, ενώ τα 11 Pro και 11 Pro Max είχαν μαζί το 30%.

Αυτό βέβαια σημαίνει από την άλλη ότι τα Pro μοντέλα έπεισαν το καταναλωτικό κοινό ότι αξίζουν τα extra χρήματα, ενώ και το απλό μοντέλο είναι μία ιδανική μέση λύση. Το iPhone 12 mini είναι για πολλούς ένα ονειρικό τηλέφωνο, με το compact μέγεθος που αναζητούν εδώ και χρόνια, όμως μάλλον δεν είναι τόσοι όσοι νομίζαμε.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Με τέτοια μπαταρία δεν θέλω να φανταστώ πόσο κρατάει με ανοιχτό 5G.

Στάλθηκε από το iPhone 12 μου

Aggelos

Και το iphone 12 μπαταρια της πλακας εχει (2800 mah). Το mini δεν πουλαει γιατι εχει και οθονη της πλακας.

Αντώνης

Μια χαρά μπαταρία έχουν και τα δυο μοντέλα ,όπως και οθόνη εγώ που είμαι κάτοχος του μίνι μου κρατεί μια μέρα , ενώ έχει πολύ καλή ανάλυση οθόνης όταν δεν έχουμε εικόνα γενικά για οτιδήποτε η δεν έχουμε χρησιμοποιήσει κάτι καλό είναι να μην κάνουμε εικασίες .

Aggelos

Κατω απο 4000 mah μπαταρια θεωρειται πολυ μικρη. Τωρα αν εσυ πηρες κινητο που πρεπει να το φορτιζεις 2 φορες την ημερα και με οθονη μικροτερη και απο παιδικου κινητου του jumbo δεν σημαινει οτι ολοι πρεπει να σε ακολουθησουν.

Αντώνης

Καλησπέρα , εγώ που το έχω μου κρατάει μια μέρα , με κανονική χρήση και με αρκετές εφαρμογές .

SUPS 👨‍⚖️

λογικο οταν πριν μερικους μηνες οι δυνητικοι αγοραστες του μοντελου πηγαν κ πηραν το se 2 …

Αστεριξ

Μην ξεχνάμε ότι το mini όπως και το pro κυκλοφόρησε και ένα μήνα αργότερα και στα μέσα Νοεμβρίου…

Ovelix

Μα γιατί να αγοράσει σε Mini κάτι που ο άλλος το αγοράζει για να φαίνεται ??? 🙂

Μάκης

Καλύτερα, να πέσει η τιμή να το πάρουμε και άσε τους υπόλοιπους με τα μεγάλα για όλες τις χρήσεις και τα τσαντάκια. Από Αμερική θα παρθεί έτσι κι αλλιώς και με 1.23 το δολάριο βγαίνει στα σκάρτα 645€ με τους φόρους.

Νικος

Αυτό… Με..το στάλθηκε από το iPhone 12 μου.. Με πέθανε 😂😂😂😂

Αλεξ

Κλασσική περίπτωση αυτογκόλ , κάνουν και οι μάγοι του μάρκετινγκ λάθος , το μίνι έπρεπε να βρίσκεται πιο κάτω στην τιμή με κάποιες θυσίες σε προτερήματα

Anon

Κατά τα αλλά όλοι θέλουν compact συσκευές..

Aggelos

Compact είναι το iphone 12 με 6.1′. Το mini είναι παιδικό.

Μανώλης

Αν μπορούσα να διαθέσω αυτού του ύψους τα χρήματα κι εγώ το μίνι θα διάλεγα.
Η τιμή του πάντως είναι αρκετά ψηλά και αισθητικά είναι άσχημο το μαύρο σεμεδακι σε τόσο μικρή οθόνη σε σχέση με το Μαξ.

Μάκης

Παντοτε θα υπάρχουν λόγοι, αλλά να μην λαμβάνουμε υπόψη την ευκολία, φορητότητα, τον καλύτερο επεξεργαστή, την αντοχή στον χρόνο, το καλύτερο βίντεο μάλλον, για ένα σεμεδάκι, κλπ.κλπ…

Nickolas

Νομίζω είναι νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα, μετά από κανα εξάμηνο θα φανεί αν είχε επιτυχία το όλο εγχείρημα. Επίσης βλέπουμε εδώ μόνο την αγόρα των ΗΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.