iPhone 12 Pro: Άκρως συλλεκτική Apple 1 έκδοση από την Caviar

Η σειρά iPhone 12 αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Η γνωστή εταιρεία πολυτελών ειδών Caviar φαίνεται πως ήδη έχει ετοιμάσει ειδικές εκδόσεις για το iPhone 12 Pro Max, οι οποίες έρχονται για να τιμήσουν τον πρώτο υπολογιστή της Apple, Apple 1, ο οποίος δημιουργήθηκε από τους Steve Jobs και Steve Wozniak το 1976.

, iPhone 12 Pro: Άκρως συλλεκτική Apple 1 έκδοση από την Caviar

Το iPhone 12 Pro Apple 1 Edition θα έρθει με πλάτη κατασκευασμένη από φυσικό ξύλο, όπως το frame του Apple 1, οθόνη που μιμείται τις εντολές “Hello World” κατασκευασμένη από τιτάνιο, πληκτρολόγιο στο στυλ του Apple 1 και ένα κομμάτι από την αυθεντική μητρική του Apple 1. Αυτό που κάνει άκρως συλλεκτική την έκδοση είναι ότι θα παραχθούν μόλις 9 τεμάχια, με την έκδοση iPhone 12 Pro να κοστίζει 9.990 δολάρια για τα 128GB, ενώ η Pro Max έκδοση θα ξεκινάει από 10.460 δολάρια, ανάλογα την χωρητικότητα.

, iPhone 12 Pro: Άκρως συλλεκτική Apple 1 έκδοση από την Caviar

Μαζί θα κυκλοφορήσει και η έκδοση Apple 1 Lite, η οποία είναι κατασκευασμένη από φυσικό ξύλο, έχει το πρώτο λογότυπο της Apple και ένα μικρό κομμάτι από την αυθεντική μητρική του Apple 1. Για αυτή την έκδοση, η τιμή ξεκινάει από τα 4.990 δολάρια για το iPhone 12 Pro με 128GB, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαλέξουν μεταξύ iPhone 12 Pro και Pro Max σε όποια χωρητικότητα επιθυμούν.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.