iPhone 12 Pro και iPhone 12: Η εμπορική τους διάθεση ξεκινά από τις 20 Νοεμβρίου

, iPhone 12 Pro και iPhone 12: Η εμπορική τους διάθεση ξεκινά από τις 20 Νοεμβρίου

, iPhone 12 Pro και iPhone 12: Η εμπορική τους διάθεση ξεκινά από τις 20 Νοεμβρίου

Ο επίσημος διανομέας της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, iSquare ανακοινώνει ότι η νέα σειρά προϊόντων iPhone 12 θα ξεκινήσει να διατίθεται επίσημα μέσα από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο μεταπωλητών Apple, στην Ελλάδα από τις 20 Νοεμβρίου.

Η αγορά των συσκευών της Apple μέσω του επίσημου δικτύου εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της διασφαλίζει μια σειρά από μοναδικές υπηρεσίες και προνόμια, όπως διετή εγγύηση των προϊόντων, πιστοποιημένη υποστήριξη πριν και μετά την πώληση, ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό. Επιπρόσθετα, οι συσκευές είναι έτοιμες για χρήση καθώς είναι εγγυημένη η ομαλή τους λειτουργία στην ελληνική αγορά από τον κατασκευαστή.

Στις 13 Νοεμβρίου ξεκινούν επίσημα οι προ-παραγγελίες στην Ελλάδα μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της Apple, οι οποίοι είναι iStorm, Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Public/ MediaMarkt, you.gr, Document, iSystem.

iPhone 12 Mini τιμή Ελλάδα

iPhone 12 Mini 64GB, 869 ευρώ
iPhone 12 Mini 128GB, 929 ευρώ

iPhone 12 τιμή Ελλάδα

iPhone 12 64GB, 969 ευρώ
iPhone 12 128GB, 1029 ευρώ
iPhone 12 256GB, 1159 ευρώ

iPhone 12 Pro τιμή Ελλάδα

iPhone 12 Pro 128GB, 1229 ευρώ
iPhone 12 Pro 256GB, 1379 ευρώ
iPhone 12 Pro 512GB, 1629 ευρώ

iPhone 12 Pro Max τιμή Ελλάδα

iPhone 12 pro Max 128GB, 1339 ευρώ
iPhone 12 pro Max 256GB, 1499 ευρώ
iPhone 12 Pro Max 512GB, 1749 ευρώ

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Κάποιος να τους πεί πως η διετής εγγύηση είναι δικαιώμα μας και δεν θα πούμε και εύχαριστω για αυτό.

Κώστας Βλαχάκης

Απλά σου λέει ότι αν το πάρεις από άλλα καταστήματα που το έχουν φέρει μόνοι τους από άλλους προμηθευτές, θα έχεις εγγύηση 1 χρόνο. Αυτό γίνεται σήμερα αν το αγοράσεις από κάποιο κατάστημα που φιλοξενείται στο Skroutz ή το BestPrice. Μην με ρωτήσεις γιατί. Αυτό πάντως γίνεται.

MC 212

Δεν ισχύει ακριβως αυτό, επειδή βάση κανονισμού της ΕΕ είναι υποχρεωμένος ο πωλητής να προσφέρει διετή εγγύηση.
Προσφάτως αγορασμένη συσκευή από κατάστημα skroutz (όχι διάσημο), εμφάνισε βλάβη στους 16 μήνες και αντικαταστάθηκαν από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπία .
Απλά η διαδικασία είναι διαφορετική, απευθύνεσαι στο κατάστημα αγοράς και εκείνο το προωθεί στην αντιπροσωπία.
Ουσιαστικά το κατάστημα πληρώνει στην αντιπροσωπία την επισκευή της συσκευής επειδή το κατάστημα είναι υπεύθυνο για την κάλυψη 2ετιας!

Κώστας Βλαχάκης

Καλησπέρα, τα περισσότερα καταστήματα που φιλεξενούνται στο Skroutz ή το BestPrice, προς τιμήν τους αναφέρουν στους υποψήφιους πελάτες ότι τα iPhone που τους πουλάνε καλύπτονται από 1 χρόνο εγγύηση.

SUPS 👨‍⚖️

και τ προιοντα απο παραεισαγωγη δεν θα επρπε να εχουν 2 χρονια εγγυηση?αν εχουν εισαχθει απο ΕΕ κανονικα 2 χρονια εχουν παντου…

Κώστας Βλαχάκης

Ναι, αυτη την άποψη έχω και εγώ.

boikotazstispoliethnikes

η εγγύηση το πολύ μία μπαταρία να σου καλύψει κ αν.. Για τπτ άλλο δεν είναι.. Άντε άμα πχ σου βγάλει καμιά μοβ γραμμή στην οθόνη που κ να γίνει αυτό θα σου πει το μήλο ότι δεν κραταγες σωστά την οθόνη😂🤣 όσο θα υπάρχουν 100€+ από τα πολυκαταστήματα η λύση είναι μόνο σκρουτζ

Konstantinos

Η εμπορική διάθεση για το iphone 12 pro max πιοια ειναι?

Κώστας Βλαχάκης

Καλημέρα, όλα τα μοντέλα και τα 4 θα ξεκινήσουν να είναι διαθέσιμα από τις 20 Νοεμβρίου.

Ανδρέας

Στο σαιτ της istorm και στους επισημους μεταπωλητες δεν γίνεται κάπου αναφορά για προπαραγγελειες των pro max και mini. Και όταν πήρα τηλ χθές στο istorm κύπρου μου ειπαν δεν είχαν κάποια πληροφορία για το 12 pro max επισημη. Πως γίνεται το pro max και mini να ειναι διαθέσιμα στις 20 χωρις προπαραγγελειες;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.