iPhone 12 Pro Max: Κορυφαία οθόνη, δε φτάνει όμως το Galaxy Note 20 Ultra [DxOMark]

iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro Max: Κορυφαία οθόνη, δε φτάνει όμως το Galaxy Note 20 Ultra [DxOMark]

H οθόνη του iPhone 12 Pro Max πέρασε από τα test του DxOMark και κέρδισε τη δεύτερη θέση, πίσω από το Galaxy Note 20 Ultra. Όπως αναλύει η ιστοσελίδα, το νέο flagship της Apple προσφέρει μία τρομερή εμπειρία οθόνης, η οποία φτάνει σχεδόν στην κορυφή, με μόλις 1 πόντο διαφορά από την πρώτη θέση.

Το iPhone 12 Pro Max προσφέρει εκπληκτική εμπειρία θέασης HDR10 βίντεο με σωστή φωτεινότητα, αλλά και σωστή αντίθεση σε κάθε συνθήκη. Επίσης, η οθόνη του έχει πολύ καλή διαχείριση των χρωμάτων, με αποτέλεσμα όλες οι εικόνες να γίνονται σωστά rendered, ακόμα και όταν το φως του ηλίου να χτυπάει απευθείας την οθόνη.

Μένουμε στα θετικά, με το DxOMark να τονίζει πως οι μεταβάσεις μεταξύ των διαφορετικών επίπεδων και πηγών φωτός είναι απόλυτα ομαλές. Επίσης, η συσκευή διαχειρίζεται άριστα το aliasing στα παιχνίδια, προσφέροντας κορυφαία εμπειρία gaming, ακόμα και με τα 60Hz.

iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro Max: Κορυφαία οθόνη, δε φτάνει όμως το Galaxy Note 20 Ultra [DxOMark]

Στα αρνητικά, το DxOMark βλέπει έναν κίτρινο τόνο να είναι ορατός σε όλες τις συνθήκες φωτισμού, είτε σε προβολή βίντεο είτε σε σταθερές εικόνες. Επίσης, ο φωτισμός του iPhone 12 Pro Max είναι συχνά πολύ χαμηλός, ιδικά τη νύχτα. Το φίλτρο μπλε φωτός μειώνει την αναγνωσιμότητα και παρουσιάζει ένα ισχυρό πορτοκαλί χρώμα, ενώ υπάρχει και ένα αισθητό τρεμόπαιχμα της οθόνης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Συνολικά, το iPhone 12 Pro Max έφτασε τους 88 πόντους, έναν πόντο κάτω από το Galaxy Note 20 Ultra και ίδια βαθμολογία με το OnePlus 8 Pro. Μπορεί λοιπόν να μην έφτασε “τον βασιλιά”, αλλά βρίσκεται μόλις μία θέση κάτω του. Πως σας φαίνονται τα αποτελέσματα του DxOMark;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

απαραδεκτο το απλο pro μοντελο να εχει χειροτερη και την οθονη μετα απο τη καμερα…οι εταιρειες ψαχνουν συνεχεια τροπους να σπρωχνουν τους καταναλωτες στο ακριβοτερο μοντελο τους…!

Θα σε κάνω ντα

Αναφέρεσαι στον ένα πόντο διαφορά?

Last edited 3 years πριν by Θα σε κάνω ντα
Vladimiros

Οθοναρα εχει και το Xperia 1 ii,αλλα δεν ξερω δεν βαζουν τελευταια τα sony, πουθενα δν ειναι αυτη η εταιρια…θα την ξεχασει μεχρι και ο CEO χαχαχα

Looky Look

Μια χαρα τα βαζουν. 15η θεση έχει το συγκεκριμένο κινητo. κανε κλικ στην πηγη να δεις ολο το ranking. ξερω οτι προτιμας sony αλλα εισαι αρκετα αντικειμενικός. μπράβο σου

Πανος

Αρα κ το oneplus ειναι δευτερο σε οθονη.πολυ προβολη στα iphone των 1000€ και ανω .το oneplus με ιδια οθόνη κ πολλα ακομα κ χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα σε οθονη ειναι στα 660€ το 12/256 αυτή τη στιγμή.καταλαβαινετε τι πληρωνει ο κοσμος μοστρα κ μάρκετινγκ .τζαμπα λεφτα δυστυχώς αλλα αφου βρίσκουν καλα κανουν κ τα χρυσοπουλανε.περαστικα σας

Last edited 3 years πριν by Πανος
Noggen

660€? Σοβαρέψου…

Nick

Για την ακρίβεια 641 στο γερμανικό Αμαζον

Noggen

8 pro … Ξαναλέω σοβαρέψου…

p.s ελπίζω να μην αναφέρεστε σε τιμές used….

Looky Look

μαλλον εννοει το 8t

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.