iPhone 12 Pro Max: Τα βάζει με τα μεγαθήρια του Android στο απόλυτο battery test [βίντεο]

Με το iPhone 12 Pro Max να βρίσκεται στα χέρια των media, ήρθε η ώρα να δούμε τη μπαταρία του σε battery test εναντίων Android flagships. Ο Mrwhosetheboss έβαλε λοιπόν την ναυαρχίδα της Apple να αντιμετωπίσει τα μεγαθήρια του Android χώρου, δηλαδή τα Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Huawei Mate 40 Pro, Xiaomi Mi 10 Ultra και OnePlus 8 Pro, αλλά και το περσινό iPhone 11 Pro Max, το οποίο θεωρήθηκε και το καλύτερο iPhone σε μπαταρία που έχει βγει.

Τα αποτελέσματα του Battery Test:

  1. Samsung Galaxy Note 20 Ultra: 8 ώρες και 41 λεπτά
  2. Xiaomi Mi 10 Ultra: 8 ώρες και 31 λεπτά
  3. OnePlus 8 Pro: 8 ώρες και 28 λεπτά
  4. Huawei Mate 40 Pro: 8 ώρες και 22 λεπτά
  5. iPhone 11 Pro Max: 7 ώρες και 42 λεπτά
  6. iPhone 12 Pro Max: 7 ώρες και 16 λεπτά

iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro Max: Τα βάζει με τα μεγαθήρια του Android στο απόλυτο battery test [βίντεο]

Όπως περιμέναμε και από τα specs, το iPhone 12 Pro Max διαρκεί λιγότερο από το τέρας μπαταρίας που ήταν το iPhone 11 Pro Max. Όμως, σε αντίθεση με πέρσι, οι ναυαρχίδες του Android φαίνεται να έχουν πάρει το αίμα τους πίσω, καθώς όλες βρίσκονται πάνω από τα μοντέλα της Apple.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως όλες οι Android ναυαρχίδες έχουν μεγαλύτερο refresh rate, όμως μπορούν να προσαρμόζουν τα Hertz τους ανάλογα με το περιεχόμενο, κάτι που εξοικονομεί αρκετή μπαταρία χωρίς να στερεί αυτή τη λειτουργία. Ο νέος πρωταθλητής του battery test είναι το Galaxy Note 20 Ultra (Snapdragon), με σχεδόν μιάμιση ώρα διαφορά από το iPhone 12 Pro Max. Όμως, όπως λέει και ο δημιουργός, όποια συσκευή και να πάρετε σίγουρα θα αντέξει άνετα να σας βγάλει την ημέρα και θα είστε ικανοποιημένοι.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Aggelos

Poco X3 , και μπαταρία τέρας 5200 mah που ξεπερνά όλα τα κινητά του συγκριτικού, και 120 hz οθόνη και 64 mp camera και stereo sound με 250 ευρώ. Κάνει όσους αγοράζουν κινητά 500 ευρώ και πάνω να φαίνονται άσχετοι.

bill

έχεις δίκιο άγγελε όσοι δίνουν πάνω από 250 ευρώ είναι παντελώς ασχετοιιιι
εγώ πχ που έδωσα πάνω από 250 για να πάρω το 1+7 προ
τσάμπα λεφτά καλύτερα το ποκοφονι
qhd+ οθόνη vs fhd
4κ 60 fps vs 4k 30fps
ufs 3 vs ufs 2.1
snapdragon 855 vs 732g
κ πάει λεγοντας
όπως βλέπεις κ εσύ πεταμένα λεφτά τα παραπάνω που έδωσα
σε τέτοια άρθρα πάντα υπάρχουν 2 άτομα που ξεχωρίζουν
1.ο άγγελος που περνάει ένα μιντ ρειντζ αντροιντ κ νομίζει έκανε την αγορά του αιώνα
και
2. ο αιφονακιας που λέει το δικό μου ιφονε κρατάει 5 ώρες παραπάνω

Βασιλης

Ελα καταντησατε αηδια ολοι οι τσαμπατζηδες πια.. Ο καθενας οτι τον βγαζει η τσεπη του παιρνει μην μπερδευεις «το ενα» με «το αλλο».. (Για να μην χρησιμοποιησω την εκφραση..) vfm το poco αλλα ειναι υπερτατη παντοφλα και παρολο που εχει 120hz εχει τρελο ghosting η οθονη.. Και οι καμερες μετριοτατες.. Οποτε οπως ειπα.. Μην μπερδευεις…

Tolis K

Δηλαδή εγω που αγόρασα το ίδιο Poco Χ3 με σένα, από κινεζομάγαζο, σε προσφορά στα 180 ευρώ μπορώ να σε χαρακτηρίσω άσχετο; Πάντα κάτι δίνεις για να πάρεις κάτι άλλο.

Εγώ για παράδειγμα θυσίασα, εν γνώση μου, την εγγύηση της Ελληνικής αντιπροσωπείας για 70 ευρώ κι αν πάθει κάτι θα πρέπει να τα βγάλω πέρα με τον Κινέζο. Το ιδιο κι εσύ κάτι λιγότερο επέλεξες να πάρεις σε σχέση με αυτόν που παίρνει ένα oneplus 8T ή ενα Mi 10, γι αυτό και πλήρωσες αυτά τα χρήματα.

JohnWave

Και μικρότερο SOT να έβγαζαν τα iPhone, σίγουρα δεν θα επηρέαζε αρνητικά τους σταθερούς αγοραστές iphone. Έχουν υπάρξει τόσα και τόσα πράγματα στα οποία υστερούσε η κάθε γενιά iPhone έναντι του ανταγωνισμού και ποτέ δεν επηρέασαν τις πωλήσεις. Όποτε αυτό το συγκριτικό όπως και κάθε συγκριτικό ενδιαφέρει μόνο όσους αγοράζουμε android συσκευές. Τους αγοραστές iphone μόνο για καθαρά εγκυκλοπαιδικούς λόγους.

@Άγγελε “χαζή” είναι μια αγορά όταν αυτός που την κάνει έχει άγνοια στο τι προσφέρει ο ανταγωνισμός σε κάθε επίπεδο τιμής ή όταν στέκεται μόνο στους αριθμούς και όχι στην ουσία. Για παράδειγμα το poco είναι όντως μια από τις value for money αγορές στα 250€. Ξέρεις όμως αν πχ κάποιος δεν θέλει με τίποτα lcd οθόνη ή βρίσκει καλύτερη οθόνη στα ίδια χρήματα; Αν εσύ έχεις την οθόνη πολύ χαμηλότερα ως κριτήριο σε σχέση με τη μπαταρία, δεν σημαίνει ότι πρέπει να την έχει και ο άλλος. Επίσης τα megapixels δεν σημαίνουν τίποτα στις κάμερες των κινητών όταν τραβάς στο αυτόματο. Άλλη συσκευή μπορεί να φορά 12άρα κάμερα και να δίνει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα από την 64άρα γιατί παίζει μεγάλο ρόλο ο φακός και το software της κάμερας. Αυτό είναι γνωστό και επιβεβαιωμένο χρόνια τώρα.

Chris_BMW

«Άγγελε “χαζή” είναι μια αγορά όταν αυτός που την κάνει έχει άγνοια στο τι προσφέρει ο ανταγωνισμός σε κάθε επίπεδο τιμής»

Για πες μας JohnWave ,στα επίπεδα τιμής του I phone φέτος τι καλύτερο προσφέρει ο ανταγωνισμός!;

Επακριβώς θέλω σε :
Επεξεργαστή, οθόνη ,ποιότητα κατασκευής (ποσο εύκολα σπάει πχ η οθόνη του και τι αδιαβροχοποιηση έχει ), λειτουργικό και χρόνια σε υποστήριξη ,κάμερες , ήχο (εγγραφής και απόδοσης των ηχείων του ) και μπαταρία .

Σε σύνολο θέλω καλύτερη πρόταση στα ίδια η λιγότερα λεφτά με το σύνολο αυτών που ανάφερα να είναι καλύτερα .

Και κάτι τελευταίο που θέλω να ρωτήσω σε εσένα σύμφωνα με αυτά που γράφεις σαν απάντηση στον φίλο
« Ξέρεις όμως αν πχ κάποιος δεν θέλει με τίποτα lcd οθόνη ή βρίσκει καλύτερη οθόνη στα ίδια χρήματα;»

Ξέρεις εσυ αν εγώ θέλω IOS και μου είναι παντελώς αδιάφορο το Android?

leanton

Καλύτερη οθόνη Samsung, , καλύτερο λειτουργικό (για μένα) Samsung, καλύτερες φωτογραφίες Samsung, καλύτερη μπαταρία Samsung, λιγότερα πλαίσια σαφώς πιο σύγχρονος σχεδιασμός χωρίς εγκοπή και πιο χρήσιμο βιομετρικό σύστημα Samsung, ταχύτερη φόρτιση με φορτιστή μέσα στο κουτί Samsung, καλύτερο zoom Samsung. Καλύτερο βίντεο Apple, ακόμη καλύτερη αδιαβροχοποίηση ανθεκτικότητα Apple, καλύτερος επεξεργαστής Apple.

Chris_BMW

Μιλάς για το note 20 ultra που κοστίζει 1300€ έτσι ;
Για να ξέρουμε τι λέμε ..

Vasilis_Ferrari

Μιλάει για το note 20 ultra που κοστίζει 1000€ και η τιμή του συνεχώς πέφτει χωρίς να συμβαίνει το ίδιο με την Apple (το ίδιο skroutz δεν έχουμε;). Τα ίδια θα λες όταν η τιμή του note 20 ultra φτάσει στα 800€; Επίσης, τι έγινε με το μήλο; Πολλά άρθρα δεν το βγάζουν στην πρώτη θέση σε διάφορα χαρακτηριστικά. Μόλις βγήκε άρθρο που αναφέρεται και στην οθόνη. Τέλος, ποιος θα μου απαντήσει στο εξής ερώτημα: Το note 12 λανσαρίστηκε τέλη Αυγούστου. Το iphone τέλη Νοεμβρίου από ότι βλέπω (3 μήνες διαφορά). Αν το s21 (που από ότι ακούγεται θα λανσαριστεί νωρίς) βγει τέλη Ιανουαρίου με Φεβρουάριο, ποια κινητά συγκρίνουμε (για να έχουμε να λέμε οπαδικά); ΥΓ: Κράτα μικρό καλάθι για τις κάμερες (αναφέρομαι σε κατάταξη-δε βλέπω να βγαίνει πρώτο) Χρησιμοποιώ iphone 11 pro max (προσωπικά) και note 20 ultra (επαγγελματικά). Και τα δύο με καλύπτουν για διαφορετικές ανάγκες. Και τα δύο πάνε σφαίρα. Και τα δύο βγάζουν πολύ καλές φωτογραφίες. ΥΓ2: Για τους υπόλοιπους. Το άρθρο συγκρίνει ναυαρχίδες και οι υπόλοιποι μου μιλούν για το Poco. Τι θα θέλατε να συγκρίνει ο Mrwhosetheboss; 200 κινητά; Θα έβγαζε το Poco στην υψηλότερη θέση; Προφανώς όχι (ρίξε μία ματιά στο Galaxy M51–>7000mah).… Συνέχεια »

Chris_BMW

Το note καλά το είπες πως λανσαρίστηκε τον Αύγουστο .
Το I phone λανσαρίστηκε τον Οκτώβριο (έκτακτος φέτος)

Αυτά τα δυο τηλέφωνα συγκρίνονται .

Το s20 είναι 6 μήνες πιο παλιό και το s21 ανάλογα ποτέ θα βγει από τέσσερις έως 5 μήνες πιο καινούργιο (συνήθως βγαίνει Φεβρουάριο )

Δεν μιλάω για τιμές Σκρουτζ .Μιλάω για τιμές επίσημες με δυο χρόνια εγγύηση .
Και δεν είναι γιατί δεν με συμφέρει .
Εγώ προσωπικά δεν ψωνίζω από παραεισαγωγή πλέον .Παλαιότερα ναι το έκανα αλλά πλέον δεν το κάνω .
Επίσης το ότι κρατάει τιμή το ένα σε σχέση με το άλλο είναι μια η άλλη φίλε .
Ότι κερδίσεις στην αγορά θα το χάσεις στην μεταπώληση και με το παραπάνω σε αυτές τις κατηφοριές τιμής .
Πουλά σε 6 μήνες τα δυο τηλέφωνα που έχεις στην κατοχή σου και θα καταλάβεις τι εννοώ .

Στα λοιπά συμφωνώ

JohnWave

Χρήστο καταρχάς δεν νομίζω να αμφισβητείς πως όλα αυτά τα χρόνια, ποτέ είτε εσύ είτε οποιοσδήποτε άλλος οπαδός της Apple, δεν βγήκε ποτέ να κράξει το iphone για όλα αυτά στα οποία υστερούσε κάθε χρονιά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Όταν είχε μεγάλα bezels, δεν σε απασχολούσε το θέμα. Όταν είχε σαφώς κατώτερη οθόνη, δεν σε απασχολούσε το θέμα. Όταν δεν είχε fast και wireless charging, δεν σε απασχολούσε το θέμα. Όταν η μπαταρία του χρειαζόταν συνέχεια φορτιστή, δεν σε απασχολούσε το θέμα. Όταν η κάμερα του υστερούσε σε σχέση με τον ανταγωνισμό στις νυχτερινές λήψεις, δεν σε απασχολούσε το θέμα. Γενικά οτιδήποτε αρνητικό, ποτέ δεν σας απασχόλησε ή τουλάχιστον δεν το γράφατε δημόσια. Μόνο υποστήριξη. Αναρωτιέμαι τώρα που βελτίωσε όλα αυτά στα οποία υστερούσε, αναγνωρίζεις πλέον την αξία τους; Θέλω ειλικρινή απάντηση. To να θέλει ένας χρήστης iphone γιατί προτιμά το λογισμικό της Apple, το καταλαβαίνω απόλυτα. To να μη βρίσκει ποτέ τίποτα αρνητικό ή να μειώνει την αξία του αρνητικού, αυτό όχι δεν το καταλαβαίνω. Όσο για το ποια θεωρώ value for money συσκευή στα 967€ (τιμή iphone 12 στο skroutz), να σου πω την αλήθεια, καμία ναυαρχίδα φέτος δεν αξίζει για μένα το χιλιάρικο. Value for money… Συνέχεια »

Τάσος

Σε άλλο κανάλι το βγάζουν 9ωρες sot είναι πολλά τα λεφτά και ολα αυτά είναι διαφήμισεις, το καλύτερο τηλέφωνο δεν υπάρχει παρά μόνο το καλύτερο κινητό για τον καθένα ατομικά.

Νωντης

Στο κάθε κανάλι χρησιμοποιούν διαφορετικά settings για ανάλυση και ρυθμό ανανέωσης στα android αφού στα iPhone δεν είναι customizable. Επίσης χρησιμοποιούν διαφορετικές εφαρμογές για παράδειγμα sot χωρίς να παίζεις games μπορεί να κρατάει πολύ παραπάνω αλλά και πάλι το συγκεκριμένο κανάλι προσπαθει να κανει χρήση παρόμοια με του καταναλωτή. Δεν είναι όλα διαφημίσεις και άμα δεις το βίντεο φαίνεται από την στιγμή που είναι το κινητό στο 100% μέχρι την στιγμή που είναι στο 0 %

leanton

Η ουσιαστική απάντηση για την αυτονομία των iPhone είναι ότι η Apple δεν έβαλε 120ΗΖ παρότι μπορούσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.