iPhone 12 Pro Max: Θα μοιάζει με το iPhone 4

, iPhone 12 Pro Max: Θα μοιάζει με το iPhone 4

Η Apple αναμένεται προς το τέλος του έτους να παρουσιάσει τα νέα iPhone 12 τα οποία θα είναι τέσσερα συνολικά και εκτός από νέα χαρακτηριστικά θα φέρουν και νέο σχεδιασμό. Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανικός κολοσσός φημολογούνταν ότι θα φέρει το 2020 smartphone τα οποία θα μοιάζουν με το iPhone 5. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι κυρτές άκρες θα αντικατασταθούν από γωνίες και ότι τα smartphone θα έχουν ένα πιο ορθογώνιο σχήμα.

Σύμφωνα όμως με τελευταίες πληροφορίες, το iPhone 12 Pro Max φημολογείται ότι θα μοιάζει με το iPhone 4. Βέβαια, οι διαφορές των iPhone 4 με τα iPhone 5 σχεδιαστικά είναι πολύ μικρές. Από τα iPhone 12 δεν αναμένεται να λείπει και το κουμπί της σίγασης το οποίο θα βρίσκεται στα αριστερά μαζί με τα δύο πλήκτρα για την αυξομείωση της έντασης του ήχου ενώ το power button θα βρίσκεται στην ακριβώς απέναντι μεριά.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για τον σχεδιασμό των iPhone 12 αφού τα όσα γνωρίζουμε προέρχονται από διαρροές και δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι ο τελικός σχεδιασμός των επόμενων flagship θα είναι αυτός.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

‘Ολες οι εταιρείες οδεύουν στο μέλλον, η Apple οδεύει στο… παρελθόν!! (laugh)(laugh)
Μάλλον νομίζουν ότι με την σχεδίαση του παρελθόντος, θα επιστρέψουν και τα..χαμένα κέρδη του παρελθόντος. Ο κόσμος όμως πάει μπροστά. ‘Οχι πίσω.

s0me1

what are you talking about? iPhone 4 was one of the first mainstream smartphones, if not the first, to feature glass on the back! Look how every android phone looks like now! I could go on… Think before you comment.

George

‘Οπως και να έχει, μπορεί να μην ισχύει τελικά. Ας δούμε το τελικό αποτέλεσμα, τα τελικά specs και ας βγάλουμε πιο σίγουρα συμπεράσματα.

John

Look how every android phone looks now with minimal or no notch at all and how big the notch will be even in iphone 12. From a design perspective Apple is so far behind.

Last edited 3 years πριν by John
HK

Κάθε χρόνο τα ίδια σχόλια ακούω αλλά οι πωλήσεις της καλά κρατούν!

George fotiadis

Το iphone 4 ηταν ενα απο τα καλυτερα κινητα ever. Οποτε καλα κανουν και παιρνουν την σχεδιαση του.

Σταμάτης

Εσύ τις διέγραψες η δεν τις είχες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.