iPhone 12 Pro Max vs Galaxy Note 20 Ultra: Κόντρα στη μπαταρία [βίντεο]


Η μπαταρία είναι σημαντική στα smartphones, για αυτό έχουμε το απόλυτο βίντεο iPhone 12 Pro Max vs Galaxy Note 20 Ultra. Το κανάλι PhoneBuff ανέβασε το νέο βίντεο, στο οποίο συγκρίνει τα δύο flagships σε πραγματικές συνθήκες, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα βίντεο που έχουμε δει.

Τι εννοούμε πραγματικές συνθήκες; Πέραν της φωτεινότητας, που ρυθμίστηκε στα ίδια επίπεδα, το Galaxy Note 20 Ultra είναι ρυθμισμένο στα 120Hz, όπως δηλαδή θα το αξιοποιούν οι περισσότεροι χρήστες και όχι στα 60Hz απλά για να είναι το ίδιο με το iPhone 12 Pro Max.

iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro Max vs Galaxy Note 20 Ultra: Κόντρα στη μπαταρία [βίντεο]

Επιπλέον, το βίντεο περιέχει πραγματοποίηση φωνητικής κλήσης, κάτι που σίγουρα θα κάνει κάποιος με το smartphone του, αλλά και αποστολή μηνυμάτων. YouTube, social media και λίγο gaming ακολούθησαν, ενώ βλέπουμε και χρήση χαρτών αλλά και μουσικής μέσω Spotify. Με λίγα λόγια, ότι θα κάνει κάποιος με το smartphone του σε μία καθημερινή ημέρα.

Το αποτέλεσμα δίνει προβάδισμα στο iPhone 12 Pro Max, με 10 ώρες και 20 λεπτά οθόνης, 16 standby και συνολικά 26 ώρες και 20 λεπτά διάρκεια μπαταρίας. Το Galaxy Note 20 Ultra (Snapdragon έκδοση) δεν τα πάει καθόλου άσχημα, με 8 ώρες και 55 λεπτά ενεργής οθόνης, 16 ώρες standby και συνολικά 24 ώρες και 55 λεπτά διάρκεια μπαταρίας.

Θα θυσιάζατε τη σχεδόν μιάμιση ώρα παραπάνω στη μπαταρία για να έχετε smooth χρήση στα 120Hz;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

τα τεστ του τυπα ειναι φοβερα πραγματικα!Θυμιζω οτι απο τα δικα του βιντεο η αυτονομια μπαταριας ΔΕΝ επηρρεαζεται πολυ(με μεγαλη διαφορα) απο τη διαφορα της αναλυσης τουλαχιστον στις samsung συσκευες αναμεσα στ qhd-fhd….συνεπως ειναι περιεργο γιατι η σαμμυ δεν προσφερει 120 Hz και μεγιστη δυνατη αναλυση στα note 20/s20 ultra οπως το oneplus 8 pro…πιστευω κατι με τον exynos θα εχει παιχτει…

Chris_BMW

Πραγματικά η μπαταρία του 12 pro max δεν υπάρχει .
Εγώ που προέρχομαι από Xs max που είχε μια χαρά μπαταρία (εξαιρείται η απόδοση της στην 14.2) έχω πάθει την πλάκα μου .

Το κινητό με αρκετή χρήση μέσα στη μέρα (μνμ βιντεοκλήσεις ,browsing,mail,κάποιες φωτό και ίσως και κάποιο βίντεο εγγραφή και λίγο YouTube το βράδυ ) βγάζει άνετα δυο μέρες !

Δεν έχει καμία σχέση με το μικρό 12 pro

Giorgos92

και για πειτε ρε παιδια που βρίσκουμε σναπντραγκον εδω ελλάδα???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.