iPhone 12 Pro: Νέες εκδόσεις εμπνευσμένες από iPhone 4 και iPhone 2G, τιμή από 6.490$

iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro: Νέες εκδόσεις εμπνευσμένες από iPhone 4 και iPhone 2G, τιμή από 6.490$

iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro: Νέες εκδόσεις εμπνευσμένες από iPhone 4 και iPhone 2G, τιμή από 6.490$

Η γνωστή εταιρεία luxury προϊόντων Caviar ανακοίνωσε δύο νέες εκδόσεις των iPhone 12 Pro, εμπνευσμένες από το iPhone 4 και το πρώτο iPhone. Οι εκδόσεις έρχονται με την ονομασία “Jobs” και δείχνουν τα σχεδιαστικά στοιχεία που έκαναν τα iPhone του παρελθόντων να ξεχωρίζουν.

Η πιο απλή έκδοση, Jobs 4 Black, έρχεται στο στυλ που είχε το μαύρο iPhone 4 και η τιμή του ξεκινάει από 6.490$, ενώ η έκδοση Jobs 4 White που βασίζεται στη λευκή έκδοση του ίδιου μοντέλου ξεκινάει από τα 7.060$. Εμπνευσμένη από το iPhone 4 είναι και η έκδοση Jobs 4 Gold των iPhone 12 Pro και 12 Pro Max, η οποία έχει μαύρο χρώμα όμως χρυσές λεπτομέρειες και η τιμή της ξεκινάει από 8.910$.

Τέλος, η εταιρεία δίνει και μία δίχρωμη έκδοση, με την ονομασία Jobs 1st, της οποίας τα χρώματα βασίζονται στο πρώτο iPhone, όμως δυστυχώς χωρίς τις καμπύλες που το έκαναν να ξεχωρίζει. Όλες οι εκδόσεις έρχονται με σχεδόν flat πλάτη, με μόνο το λογότυπο της Apple αλλά και ελάχιστα τους αισθητήρες της κάμερας να ξεχωρίζουν.

Πέραν των υλικών κατασκευής, οι εν λόγω εκδόσεις των iPhone 12 Pro και Pro Max έχουν στο κάτω μέρος της πλάτης τους την υπογραφή του Steve Jobs, αλλά και το γνωστό “Think diferrent.” λογότυπο. Επίσης, μέσα στο λογότυπο της Apple κρύβεται ένα πραγματικό κομμάτι από το ζιβάγκο που φορούσε ο Jobs. Από κάθε σχέδιο υπάρχουν μόλις 10 τεμάχια.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kevin

θαύμα θαύμα ζωντάνεψε ο jobs και έβαλε την υπογραφή του….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.