iPhone 12 Pro: Θα έχουν οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz;

, iPhone 12 Pro: Θα έχουν οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz;

Τα iPhone 12 που θα κυκλοφορήσουν προς το τέλος του 2020 αναμένεται να φέρουν νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά τα οποία δεν έχουμε δει προηγουμένως σε κανένα smartphone του Αμερικανικού κολοσσού. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που ενσωματώθηκε στα Android smartphone το 2019 και 2020 είναι ο υψηλότερος ρυθμός ανανέωσης από 60Hz. Η Apple σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες θα κάνει το επόμενο βήμα φέτος. Πιο συγκεκριμένα, τα iPhone 12 Pro φημολογείται ότι θα έχουν οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

, iPhone 12 Pro: Θα έχουν οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz;

Το χαρακτηριστικό αυτό σύμφωνα με τον Jon Prosser θα έχουν μόνο τα δύο κορυφαία iPhone 12 Pro και 12 Pro Max. Για τα μικρότερα αδέρφια δεν υπάρχει κάποια πληροφορία, ίσως όμως δούμε κάποια υλοποίηση στα 90Hz. Επιπλέον, τα νέα iPhone θα υιοθετήσουν τον λεπτό και στιβαρό σχεδιασμό των προηγούμενων flagship smartphone της εταιρείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την γραμμή παραγωγής το iPhone 112 Pro Max θα έχει πάχος 7.4mm σε αντίθεση με το iPhone 11 Pro Max το οποίο ανέρχεται στα 8.1mm. Βέβαια, η μείωση του πάχους θα έχει αντίκτυπο και στο μέγεθος της μπαταρίας η οποία λέγεται ότι δεν θα ξεπερνάει τα 4.400mAh.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Το περσινο 11 pro max ειχε μπαταρια 3969mah και ειναι ενα απο τα καλυτερα κινητα σε αυτονομια, αν οντως μειωσουν το παχος αλλα αυξησουν την αυτονομια στα 4400 τοτε πιστευω θα εχουμε και παλι κορυφαια αυτονομια και ας τρεχουν σε 120 Hz. Επισης το πιθανοτερο ειναι να τρεχουν συνεχεια σε 120 hz χωρις καποια δυνατοτητα να τρεξουν σε μικροτερο ρυθμο ανανεωσης οπως στα android..

Chris_BMW

Είμαι περίεργος να δω πως θα καταφέρουν με μείωση του πάχους κατά 7mm(!) και μια επιπλέον κάμερα -αισθητήρα να βάλουν 500mAh μεγαλύτερη μπαταρία .
Βέβαια συμφωνώ με τον @SUPS πως αν αληθεύει η φήμη περί 4400 η αυτονομία θα κυμαίνεται στα φετινά επίπεδα δηλαδή η καλύτερη εκεί έξω .

SUPS 👨‍⚖️

Αμα διαβασεις το αρθρο της πηγης λεει οτι θα χρησιμοποιησουν νεα λεπτοτερη motherboard..Αναμενουμε…

SUPS 👨‍⚖️

Eπισης θα μειωθει ΣΤΑ 7,4mm οχι κατα..!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.