iPhone 12 Pro vs Galaxy Note 20 Ultra: Το απόλυτο speed test [βίντεο]


Μπορεί το iPhone 12 Pro να κυκλοφόρησε μόλις σε κάποιες χώρες, όμως ήρθε η ώρα να τα βάλει με το Galaxy Note 20 Ultra στο απόλυτο speed test βίντεο. Ο λόγος για το test του YouTube καναλιού PhoneBuff, όπου τα τεστ γίνονται με μηχανές και όχι με τον ανθρώπινο παράγοντα, ώστε να αποφευχθεί το οποιοδήποτε λάθος.

Το Galaxy Note 20 Ultra τou καναλιού είναι η Snapdragon 865+ έκδοση και μέχρι σήμερα ήταν το απόλυτο αφεντικό στα speed test. Από την άλλη το iPhone 12 Pro έρχεται με τον νέο A14 Bionic και μόλις 6GB μνήμης RAM, ενάντια στα 12GB του Note. Όπως βλέπουμε, στην αρχή η ναυαρχίδα της Samsung κερδίζει έδαφος, όμως το excel κατάφερε να δώσει την απαραίτητη ώθηση στο iPhone. Ακόμα μεγαλύτερη έγινε η διαφορά στην εξαγωγή video rendering, όπου έγινε πολύ πιο γρήγορα στη ναυαρχίδα της Apple.

iPhone 12, iPhone 12 Pro vs Galaxy Note 20 Ultra: Το απόλυτο speed test [βίντεο]

Έτσι ακριβώς ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος με χρόνο 1:41 για το iPhone 12 Pro και 1:55 για το Galaxy Note 20 Ultra. Στο δεύτερο lap, δηλαδή το άνοιγμα των εφαρμογών ξανά για έλεγχο της RAM, τόσο το 12 Pro όσο και το Note 20 Ultra κατάφεραν να κρατήσουν όλες τις εφαρμογές ανοιχτές, με το πρώτο να ολοκληρώνει το γύρο σε 42 δευτερόλεπτα ενώ το δεύτερο σε 46 δευτερόλεπτα.

Μία μικρή παρατήρηση είναι ότι στο iPhone 12 Pro χρειάστηκε να γίνει διπλό swipe για να βγει στην αρχική σε 2 παιχνίδια, ενώ στο Galaxy Note 20 Ultra χρειάστηκε και στα 4 παιχνίδια. Όχι ότι θα άλλαζαν πολλά στον πρώτο γύρο με αυτή την παρατήρηση, αλλά σίγουρα θα υπήρχε σχεδόν μηδενική διαφορά στον δεύτερο γύρο. Όπως και να έχει και οι δύο είναι ναυαρχίδες και βλέπουμε επιτέλους σε iPhone σωστό multitasking με τα 6GB μνήμης RAM.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Η διαφορά στο να ανακηρυχθεί «ταχύτερο» το I phone έγκειται στο γεγονός της αυξημένης ram.

Τυπικά λοιπόν ταχύτερο το I phone φέτος και λέω τυπικά γιατί στον πρώτο γύρο ανέκαθεν ήταν ταχύτερο .

Δεν νομίζω να αφήνει κανείς 15 εφαρμογές ανάμεσα τους και παιχνίδια ανοιχτά και να πηγαίνει από τη μια εφαρμογή στην άλλη και από το ένα παιχνίδι στο άλλο , όποτε ανούσιος για μένα ο δεύτερος γύρος …

Βαγγελης

Ότι και να κάνουν φίλε έτσι θα είναι πάντα το iPhone κ γενικά όλα τις τα προϊόντα θα είναι πάντα μπροστά γιατί πολύ απλά ο συνδυασμός πύρινα και λογισμικού είναι η τέχνη τις απλότητας …

Σπύρος

Το Samsung έχει πιο πολλά ram γιατί μπορεί και να γίνει υπολογιστής με το Samsung dex συνδεδεμένο με οθόνη πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Ιωάννης jb

Ένα λεπτό κ 41 δευτερόλεπτα!!!
Ένα λεπτό κ 55 δευτερόλεπτα..
14 δευτερόλεπτα δε τα λες κ λίγα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.