iPhone 12: Teardown της συσκευής, σημαντικά πιο ακριβή η επισκευή του

https://www.youtube.com/watch?v=voaaBOi0u4s&ab_channel=HicTech
Το πρώτο βίντεο teardown του iPhone 12 είναι γεγονός, όμως μαζί έχουμε και την επιβεβαίωση για την πιο ακριβή επισκευή του. Το κανάλι Hic Tech μας προσφέρει μία πιο καθαρή εικόνα στο εσωτερικό του νέου iPhone. Αυτό που ξεχωρίζει είναι το πόσο πιο λεπτό φαίνεται να είναι το πάχος του γυαλιού της οθόνης, καθώς πέραν από 4 φορές πιο ανθεκτικό το Ceramic Shield αποδεικνύεται και πιο λεπτό, σε σχέση με τα συμβατικά Gorilla Glass που φορούν οι υπόλοιποι κατασκευαστές.

Πέραν της σημαντικής μείωσης του πάχους της οθόνης, φαίνεται πως και το Taptic Engine έχει υποστεί μία σμίκρυνση, όπως επίσης έχει γίνει και με το ηχείο. Αν συνδυάσει κανείς τα παραπάνω καταλαβαίνει πως η Apple μπόρεσε να κάνει 11% πιο λεπτό το iPhone 12, σε σχέση με το iPhone 11. Οι αισθητήρες των καμερών έχουν παρόμοιο μέγεθος, ενώ επιβεβαιώνεται και η μπαταρία των 2.815mAh. Τέλος, βλέπουμε πως το σύστημα μαγνητών για τη λειτουργία του MagSafe είναι ενσωματωμένο στο housing της συσκευής.

iPhone 12, iPhone 12: Teardown της συσκευής, σημαντικά πιο ακριβή η επισκευή του

Η Apple μας έδωσε και τις επίσημες τιμές για επισκευή της οθόνης του iPhone 12, η οποία ανέρχεται πλέον στα 279 δολάρια, σημαντικά αυξημένη σε σχέση με τα 199 δολάρια που κόστιζε η οθόνη του iPhone 11. Επιπλέον και η ολική επισκευή της συσκευής είναι πιο ακριβή σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Συγκεκριμένα, ενώ η ολική επισκευή λόγω “άλλων παραγόντων”, όπως πτώση σε νερό,
κόστιζε 399 δολάρια στο iPhone 11, πλέον κοστίζει 449 δολάρια στο iPhone 12. Οπότε, θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί με τη συσκευή σας.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.