iPhone 12: Θα έχει 4GB RAM στις βασικές εκδόσεις και 6GB RAM στις Pro;

, iPhone 12: Θα έχει 4GB RAM στις βασικές εκδόσεις και 6GB RAM στις Pro;

Ήδη είναι γνωστό πως η Apple για φέτος ετοιμάζει τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις, με τα δύο απλά iPhone 12 στις 5,4 και 6,1 ίντσες και δύο εκδόσεις Pro στις 6,1 και 6,7 ίντσες, χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς ποιες θα είναι οι διαφορές τους.

Επίσης, γνωρίζουμε ότι όλα τα μοντέλα θα εξοπλίζονται με OLED οθόνες, με το νεότερο επεξεργαστή A14 να κατασκευάζεται με τη μέθοδο των 5nm. Με έγκυρες προβλέψεις στο ενεργητικό του, ο leakster @L0vetodream αποκάλυψε στο Twitter πως οι δύο εκδόσεις θα έχουν μία ακόμα μεγάλη διαφορά. Οι βασικές εκδόσεις θα έρθουν με 4GB μνήμης RAM, ενώ τα Pro μοντέλα θα ανέβουν στα 6GB RAM.

Να θυμίσουμε πως όλες οι εκδόσεις του iPhone 11 έχουν 4GB μνήμης RAM, οπότε μιλάμε για αρκετή αύξηση στα Pro μοντέλα της εταιρείας. Επιπλέον, πηγές κάνουν λόγο για αύξηση της RAM εξαιτίας του συστήματος LiDAR που θα έχουν τα Pro μοντέλα. Πάντως, με ενισχυμένη RAM και επεξεργαστή στα 5nm, οι νέες εκδόσεις Pro φαίνεται πως θα έχουν τρομερές επιδόσεις.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιωργος 14 ετων

Ευχαριστουμε αγαπημενη μας εταιρεια που μας δινεις τοσο πολυ RAM αν και θεωρω οτι 4 GB ειναι υπερβολη. Κοιταξε ομως να αυξησεις και τις τιμες γιατι ο συμμαθητης μου ο Κωστας αγορασε το iphone se και παροτι κοντευει να τυφλωθει απο την μικροσκοπικη οθονουλα μου την λεει οτι εχει πλεον και αυτος μηλο. Τα apple πρεπει να ειναι για την ελιτ που τους το αγοραζει η γιαγια με τθν συνταξη της οπως εμενα και οχι για τον καθε ανυπαρκτο που το αγοραζει μαζευοντας χαρτζηλικι 2 χρονια.

oneos

Χέστ*κα για τα κ*λοτηλεφωνά σας, αλλά η κατανάλωση να σας έχει γεμίσει από μικρές ηλικίες με τόσα κόμπλεξ…. Αδυνατώ να το χωνέψω. (ένας μεγαλύτερός σας)

forneverarrow

Δυστυχώς η ram λειτουργεί μόνο ως διαφημιστικό κόλπο στα iPhone. Όση και να τους βάλεις, αν το iOS δεν αποκτήσει κανονικό multitasking (όχι picture in picture) όπως το Android θα πάει χαμένη. Σε μερικούς ίσως δεν φαντάζει σημαντικό (ειδικά οι iPhone users δεν έχουν ιδέα) αλλά καθημερινά χρησιμοποιώ και το split screen και το picture in picture και τα floating apps ΌΛΑ μαζί ταυτόχρονα και μου έχουν λύσει τα χέρια. Για παράδειγμα, βλέπω ένα video με κάποιο προϊόν στο youtube σε παράθυρο, ενώ έχω δύο browser windows πάνω και κάτω σε split screen για να συγκρίνω τιμές για αυτό το προϊόν στο amazon. Ταυτόχρονα, έχω και την αριθμομηχανή σε floating mode για να κάνω υπολογισμούς, ενώ αν σκάσει και κανένα sms ανοίγει πάλι σε floating και το βλέπω χωρίς να κλείσει τίποτα από τα παραπάνω! Αυτό είναι multitasking και γιαυτό τα android flagships έχουν 8+ gb ram. Ένας βασικός λόγος που σταμάτησα να αγοράζω iPhone είναι αυτός (ο δεύτερος είναι η οθόνες, που ακόμα και του 11 Pro Max δεν πιάνει μία μπροστά στα Galaxy S).

Διο

Αλλα αυτα στην οθόνη κινητού 6 ιντσων ? Και πως διαβάζεις στα 2 browsers με τηλεσκοπιο ??? Κοψε την πλάκα ρε φιλε….

forneverarrow

Είναι οθόνη 6.4″ φίλε (S10 Plus) και, ναι, γίνονται καθημερινά. Όταν η οθόνη είναι 3040×1440 (έχει διαφορά, άσχετα αν σας λέει η Apple το αντίθετο) τα πάντα είναι καθαρά. Απλά δες κανένα video στο youtube και θα καταλάβεις. Τα floating apps γιαυτό λέγονται floating, επειδή μπορεί το ένα να καλύψει μέρος του άλλου ενώ δουλεύουν ταυτόχρονα.

@Anonymous: αυτό αποδεικνύει ότι η Apple δεν θέλει αυτά τα features να πάνε στα iPhone για να σας πουλάει iPad Pro…

Anonymous

Όλα αυτά που λες γίνονται και σε iPad Pro 2017 με 4gb ram

Αλέξανδρος

Όλα αυτά γίνονται με Xperia z ultra του 2013 με 2 gb ram

Ιωάννης jb

Απλα φοβερος!!!

Chris_BMW

Δεν πιάνουν μια όντως αλλά όχι όπως το εννοείς εσυ ..
Και αυτό γιατί η Samsung σας πουλάει χειρότερη ποιοτικά οθόνη από αυτή που δίνει η ίδια στην Apple ..
Γιατί αλλιώς δεν εξηγείτε το ποσοστό των burn in σε αντίστοιχης χρονολογίας galaxy τηλεφώνων με αυτή του X στο οποίο αυτό το φαινόμενο είναι μηδαμινό .
Όσον αφορά το σχόλιο σου το ότι η οθόνη του 11 pro(που σύμφωνα με το Display mate είναι η καλύτερη εκεί έξω) « δεν πιάνει μια» μπροστά στην οθόνη του περσινού s10 δείχνει το hate που βγάζεις ήδη …
Φιλικά πάντα . Αλλά εσυ είσαι ο hater που πολύ θα ήθελε να έχει αλλά δεν έχει μήλο ..

John

Έχεις μείνει πίσω , η καλύτερη οθόνη είναι του oneplus 8 pro.
Εγώ πάντως όσους έχουν Apple τους λυπάμαι. Τους έχει όμηρους η πιο αδίστακτη εταιρεία παγκοσμίως και τους αρμεγει συνεχώς χωρίς να έχουν επιλογή να αγοράσουν κάτι άλλο.

Ιωάννης jb

arrrrroooowww.. Χαλαρωσε λιγο με το galaxy σου μας εχεις τρελανει εδω και 5-6 μηνες

GREG

Οι περισσότεροι εκεί έξω που τους φαίνονται λίγα τα 4GB Ram παίζει τόσα να μην έχουν ούτε στο LapTop τους, (υγ. Όχι βέβαια πως συμμερίζομαι την Apple που πουλάει ΤΗΛΈΦΩΝΟ σε τιμή που είτε μπορείς άνετα να αγοράσεις ένα καινούριο μηχανάκι, ή να πληρώσεις 4 ενοίκια του σπιτιού σου, ή να πας διακοπές στις Μπαχάμες για 10 μέρες και αντί για iPhone να έχεις ένα άλλο φθηνότερο κινητό για να βαράς αναπάντητες και τουλάχιστον θα έχεις δει και κανένα άλλο σημείο του πλανήτη εκτός του χωριού σου)

Νικ

Ότι και να πείτε το μήλο είναι νούμερο ένα κινητό παγκόσμιως . Όσοι δεν έχετε τα φράγκα το βρίζετε . Δεν πειράζει έχει πλάκα εκεί να σας τρέχουν τα σάλια 😂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.