iPhone 12: Θα έχει το ίδιο notch με τα προηγούμενα μοντέλα;

, iPhone 12: Θα έχει το ίδιο notch με τα προηγούμενα μοντέλα;

Με το notch να έχει παρουσιαστεί για πρώτη φορά σε συσκευή iPhone στο iPhone X, στην προσπάθεια της Apple να προσφέρει ένα smartphone χωρίς bezel, οι κατασκευαστές Android συσκευών έχουν πάρει από τότε την ιδέα και την έχουν εξελίξει, φτάνοντας πλέον στο σημείο που μία οπή είναι αρκετή για τη selfie κάμερα ή ακόμα και στην επερχόμενη λύση της under-display selfie κάμερας. Βέβαια, η Apple δεν περιέχει μόνο τη selfie κάμερα, αλλά αισθητήρες και για το Face ID σύστημα της.

Αν και οι μέχρι σήμερα πληροφορίες ήθελαν το notch να μειώνεται στα επόμενα μοντέλα της εταιρείας, τελικά φαίνεται πως για ακόμη μία χρονιά θα παραμείνει το ίδιο. Ο χρήστης Mr-White στο Twitter ανέβασε μία εικόνα από το panel του επερχόμενου iPhone 12, στο οποίο ο ίδιος τονίζει πως το Face ID θα έχει ακριβώς το ίδιο μέγεθος με τα μοντέλα της σειράς iPhone 11. Ο ίδιος χρήστης μας είχε δώσει και την πρώτη εικόνα του A14, ενώ δε γνωρίζουμε ποιο μοντέλο ακριβώς βλέπουμε στην εν λόγω φωτογραφία.

, iPhone 12: Θα έχει το ίδιο notch με τα προηγούμενα μοντέλα;

Μία θεωρία είναι πως το notch θα παραμείνει το ίδιο στα απλά μοντέλα, ενώ τα Pro θα έρθουν με μικρότερο. Όμως δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα αλλαγές μεταξύ των Max και Pro μοντέλων στο μπροστινό μέρος, παρά μόνο στους αισθητήρες της κάμερας. Από την άλλη, κάποιοι χρήστες αναφέρουν πως μπορεί να είναι όντως μικρότερο, αν αυτό που βλέπουμε είναι το βασικό μοντέλο iPhone 12 των 5,4 ιντσών. Προς το παρόν κρατάμε το σχόλιο του χρήστη που ανέβασε τη φωτογραφία, δηλαδή ότι πρόκειται για το ίδιο notch.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9: Όλα τα μοντέλα της σειράς σε νέες εικόνες μαζί με τις προδιαγραφές της οθόνης

Η σειρά Google Pixel 9 αναμένεται να αποτελείται από τρία μοντέλα, το Pixel 9, το Pixel 9 Pro και το Pixel 9 Pro XL.