Phone 12: Βίντεο δείχνει αν αντέχει στο νερό

https://www.youtube.com/watch?v=wpHXO8rmvyE&ab_channel=CheckoutTech
Σήμερα έχουμε το πρώτο τεστ του νέου iPhone 12, με ένα βίντεο να μας δείχνει την εξαιρετική αντοχή του στο νερό. Το κανάλι Checkout Tech δοκιμάζει τη νέα συσκευή της Apple, η οποία δείχνει να μην πτοείται καθόλου από το νερό και να συνεχίζει να δουλεύει κανονικά, ακόμα και μετά από το μικρό τεστ.

Στο βίντεο βλέπουμε το απλό μοντέλο της σειράς να αντέχει στη γυάλα για περίπου 2 λεπτά. Το εντυπωσιακό είναι πως με το που μπαίνει η συσκευή στο νερό ελάχιστες φουσκάλες ανεβαίνουν, δείχνοντας μας πόσο σωστά έχει “σφραγιστεί” η συσκευή. Το iPhone 12 συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά όσο είναι μέσα στο νερό, ενώ μετά χρειάζεται απλά ένα σκούπισμα και είναι σαν καινούργιο.

iPhone 12, Phone 12: Βίντεο δείχνει αν αντέχει στο νερό

Βέβαια, αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στη νέα σειρά iPhone 12, καθώς όλες οι συσκευές της σειράς έχουν πιστοποίηση IP68, κάτι που σημαίνει πως αντέχουν έως και 30 λεπτά σε βάθος 6 μέτρων. Όμως, είναι ένα πρώτο δείγμα και ένα πολύ καλό παράδειγμα του πόσο καλή δουλειά έχει γίνει στην κατασκευή όλων των iPhone 12, ώστε να προσφέρουν την καλύτερη αντοχή σε νερό που υπάρχει σε smartphone της κατηγορίας τους.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Games featured Meta Oculus

Batman: Arkham Shadow: Το νέο VR game αποκλειστικά για το Meta Quest 3

H Camouflaj και η Oculus Studios ανακοίνωσαν το νέο παιχνίδι VR “Batman: Arkham Shadow” που θα είναι αποκλειστικό για το Meta Quest 3.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.