iPhone 13: Ανακοινώνονται 7 Σεπτεμβρίου, κυκλοφορούν στις 17

, iPhone 13: Ανακοινώνονται 7 Σεπτεμβρίου, κυκλοφορούν στις 17

Η νέα σειρά iPhone 13 της Apple για το 2021 θα παρουσιαστεί στις 7 Σεπτεμβρίου και τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν στις 17 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που προέρχονται από την Κίνα. Το AirPods 3 λέγεται ότι θα κυκλοφορήσουν στις 30 Σεπτεμβρίου.

Στο screenshot που συμπληρώνει το άρθρο μας με τα ακαταλαβίστικα κινέζικα δημοσιεύτηκε αρχικά από τον λογαριασμό Weibo @PandaIsBald και παρουσιάζει τα τέσσερα μοντέλα iPhone 13 να ετοιμάονται να κυκλοφορήσουν στις 17 Σεπτεμβρίου και να ακολουθούν τα AirPods 3 στις 30 Σεπτεμβρίου.

Εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, λίγο νωρίτερα θα γίνει και η επίσημη παρουσίασή τους. Σε ένα άρθρο του PhoneArena που δεν προλάβαμε να διαβάσουμε μιας και έχει κατέβει, καταφέραμε να διαβάσουμε ότι η παρουσίαση των νέων iPhone θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου (Σάββατο;)!.

Λένε ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και πρόσφατα ο αναλυτής του Wedbush Daniel Ives πρότεινε ότι το iPhone θα κυκλοφορήσει την τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, η οποία θα είναι η εβδομάδα 13 έως 17 Σεπτεμβρίου. Με βάση τις ημερομηνίες των προηγούμενων event της Apple, οι 7 Σεπτεμβρίου, 14 Σεπτεμβρίου και 21 Σεπτεμβρίου είναι όλες πιθανές ημερομηνίες όπου θα μπορούσε τα νέα μοντέλα iPhone να παρουσιαστούν…

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Takis14

07/09/2021 ειναι Τριτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9: Όλα τα μοντέλα της σειράς σε νέες εικόνες μαζί με τις προδιαγραφές της οθόνης

Η σειρά Google Pixel 9 αναμένεται να αποτελείται από τρία μοντέλα, το Pixel 9, το Pixel 9 Pro και το Pixel 9 Pro XL.