iPhone 13: Μόνο τα Pro μοντέλα θα διαθέτουν Samsung οθόνη 120Hz

iPhone 13, iPhone 13: Μόνο τα Pro μοντέλα θα διαθέτουν Samsung οθόνη 120Hz

Η Samsung φαίνεται πως θα αναλάβει να κατασκευάσει την οθόνη για τα νέα iPhone 13 Pro, ενώ για πρώτη φορά θα δούμε ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Οι πληροφορίες έρχονται από την κορεάτικη ιστοσελίδα The Elec και επιβεβαιώνει τη μετάβαση της Apple σε μεγαλύτερο ρυθμό ανανέωσης της οθόνης.

Συγκεκριμένα, τα δύο μοντέλα iPhone 13 Pro θα έρθουμε με Samsung OLED οθόνες 120Hz τεχνολογίας LTPO. Αυτό σημαίνει ότι η οθόνη θα μπορεί να αλλάζει και να προσαρμόζει σε πραγματικό χρόνο το ρυθμό ανανέωσης, ανάλογα το περιεχόμενο. Σε χρήση, η τεχνολογία LTPO μπορεί να προσφέρει από 5% έως και 15% λιγότερη κατανάλωση.

Από την άλλη, τα δύο απλά μοντέλα της σειράς iPhone 13 θα διαθέτουν οθόνη OLED LTPS, κάτι που σημαίνει ότι μάλλον θα προσφέρουν μόνο 60Hz ρυθμού ανανέωσης. Η τεχνολογία LTPO αναπτύχθηκε από την Apple και χρησιμοποιήθηκε αρχικά στο Apple Watch Series 4, ενώ αργότερα την είδαμε και στο Galaxy Note 20 Ultra.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης Κ

Τραγικό iPhone με Samsung οθωνη!ποσο χαζοί είναι οι άνθρωποι .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.