iPhone 13 Pro: Εμφανίζονται τα πρώτα benchmarks στο Geekbench

, iPhone 13 Pro: Εμφανίζονται τα πρώτα benchmarks στο Geekbench

To iPhone 13 Pro κάνει την εμφάνισή του στα πρώτα benchmark tests και παίρνουμε μία καλή εικόνα για τις επιδόσεις του. Τα στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχει σαφής βελτίωση επιδόσεων σε σχέση με το iPhone 12 Pro.

Ένα από τα ισχυρά χαρτιά του iPhone 13 Pro παραμένει ο επεξεργαστής A15, για τον οποίο έκανε πολύ λόγο η Apple στο California Streaming event της. Όλα τα μοντέλα του iPhone 13 έχουν τον A15 Bionic στο εσωτερικό τους, αλλά υπάρχουν μεγάλες διαφοροποιήσεις σε σχέση με την απόδοση της GPU.

Στα benchmark tests του Geekbench δοκιμάστηκε ο επεξεργαστής A15 με την GPU πενταπλού πυρήνα, η οποία βρίσκεται στο εσωτερικό των μοντέλων Pro και Pro Max. Το αποτέλεσμα των 14216 μονάδων του iPhone 13 Pro σε σχέση με τις 9123 μονάδες του iPhone 12 Pro δείχνει τεράστια βελτίωση προς το καλύτερο για το νέο μοντέλο.

, iPhone 13 Pro: Εμφανίζονται τα πρώτα benchmarks στο Geekbench

Το setup στο εσωτερικό του iPhone 13 Pro είναι προσανατολισμένο προς την κατεύθυνση της ταχύτητας, καθώς ο γρήγορος επεξεργαστής, με την GPU και τα 6 GB μνήμης RAM κάνει την Apple να μιλά για ένα από τα πιο γρήγορα chips που κυκλοφορούν στον κόσμο των smartphones.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2021

Δεν νομίζω να υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια καινούργια android “ναυαρχίδα” ώστε να γίνει αντικειμενική σύγκριση.

Μου φαίνεται ότι ,για κάποιο περίεργο λόγο, η Apple αυτή τη φορά διακατέχεται από έντονο άγχος για τις πωλήσεις του 13 … ίσως να φταίει και η πτώση της αξίας της μετοχής της μόλις ολοκληρώθηκε το event, προεξοφλώντας τη σχετική αδιαφορία του αγοραστικού κοινού για τη συγκεκριμένη έκδοση.

SUPS 👨‍⚖️

Περσυ τ ιδια λεγανε για την ελλειψη των 120 hz αλλα το απλο 12αρι και το 12 pro max εκαναν τρελες πωλησεις…Το 2ο κυριως για την επαναφορα του καλυτερου design πλαισιου που ειχε ποτε το iphone…Φετος θα διαφημισουν πολυ και τις καλυτερες αυτονομιες αλλα δεν πιστευω οτι θα πιασουν τους στοχους τους…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.