iPhone 13 Pro: Νέος σχεδιασμός για το notch [video]

Η αποκάλυψη ενός dummy του iPhone 13 Pro δείχνει έναν σαφώς διαφοροποιημένο σχεδιασμό για το μπροστινό notch. To dummy αυτό φαίνεται πως έχει σταλεί από την Apple σε κατασκευαστές αξεσουάρ δείχνοντας ουσιαστικά και τη σχεδιαστική γραμμή που αναμένεται να ακολουθήσει το iPhone 13 Pro.

Οι διαστάσεις του notch, σύμφωνα με αυτή τη διαρροή είναι 5.35×26.8 χιλιοστά, αντί για τα 5.35×34.83 χιλιοστά του iPhone 12. Επομένως, όλα συνηγορούν ως προς την άποψη ότι το iPhone 13 Pro θα έχει μικρότερο notch, διατηρώντας, φυσικά, τις γνώριμες λειτουργίες του προκατόχου του, όπως είναι για παράδειγμα, η λειτουργία FaceID True Depth.

, iPhone 13 Pro: Νέος σχεδιασμός για το notch [video]

Αυτό που καθίσταται σαφές, πάντως, είναι ότι δεν θα πρέπει να περιμένουμε ένα iPhone με punch hole κάμερα στο μπροστινό μέρος. Παρομοίως, γνώριμος είναι ο σχεδιασμός και στο πίσω μέρος, με διαφοροποιημένη τη διάταξη, λόγω διαφορετικού συνολικού μεγέθους.

Περιμένουμε τρεις εκδοχές του iPhone 13, το Mini το οποίο θα έχει διαγώνιο οθόνης στις 5.4 ίντσες, το απλό iPhone 13, μαζί με το Pro τα οποία θα έχουν οθόνη διαγωνίου 6,1 ιντσών και το μοντέλο iPhone 13 Pro Max, με οθόνη διαγωνίου 6.7 ιντσών. Εν αναμονή, λοιπόν, των ανακοινώσεων του Σεπτεμβρίου 2021…

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος

Πρωτοπόρος όπως πάντα η Απλ!Εύγε!

nikos2021

Το ότι λείπει ένα μεγάλο κομμάτι απ’ την οθόνη ούτε καν που τους περνάει απ’ το μυαλό, εκεί στην apple…..

Βασίλης

Μια από τα ίδια…Ξεπέρασε και τη Λάμψη του Φώσκολου…

Γιώργος Γ.

Παιδιά εγώ δεν έχω πρόβλημα. Δώστε το μου εσείς και θα κάνω πέτρα την καρδιά μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.