iPhone 13 Pro: Συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των αγοραστών

, iPhone 13 Pro: Συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των αγοραστών

Η πλειοψηφία των υποψήφιων αγοραστών του iPhone 13 επιλέγουν τις εκδόσεις Pro, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία της αγοράς. Τόσο το μοντέλο Pro όσο και το Pro Max φαίνεται πως είναι εκείνα που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

Σε έρευνα που έγινε στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Κίνα από την JP Morgan έγινε μία προσπάθεια να καταμετρηθεί το ενδιαφέρον του κοινού για το iPhone 13 και το Apple Watch Series 7. Τα στοιχεία δείχνουν ότι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το iPhone 13 Pro, ενώ σε μεγάλο βαθμό οι καταναλωτές ενδιαφέρονται και για το iPhone 13 Pro Max, έναντι του iPhone 13.

Μερικά από τα στοιχεία που κάνουν το κοινό να θέλει να επενδύσει στην αλλαγή του παρόντος εξοπλισμού του με ένα iPhone 13 είναι η κάμερα και η απόδοση. Το 54% των ερωτηθέντων στις ΗΠΑ δήλωσαν ότι θέλουν να αγοράσουν ένα iPhone 13 Pro Max, με το ποσοστό αυτό να είναι 43% στην Αγγλία και 47% στην Κίνα.

Στην έρευνα βγήκε ακόμα ένα ενδιαφέρον συμπέρασμα που δείχνει ότι το 65% των κατόχων iPhone επιθυμεί να αναβαθμίσει τον εξοπλισμό του σε ένα iPhone 13, ενώ το 50% των κατόχων Android συσκευών δήλωσε ότι θα ήθελε να αλλάξει το κινητό του με ένα iPhone 13.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 13 Pro Max

Γκάφα από τη Samsung: Nόμιζε ότι επαινούσε βίντεο του Galaxy S24 Ultra αλλά τελικά ήταν του iPhone 13 Pro Max

Την περασμένη εβδομάδα η Samsung άρχισε να επαινεί την ποιότητα ενός βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Χ από συναυλία της Rihanna.

Smartphones iPhone 13 Pro Redmi Note 13 Xiaomi

Redmi Note 13 4G & Redmi Note 13 Pro 4G: Παγκόσμια τα δύο πιο προσιτά μοντέλα της σειράς

Η Xiaomi ξεκίνησε το παγκόσμιο λανσάρισμα της σειράς Redmi Note 13, μαζί με τα πιο προσιτά μοντέλα Redmi Note 13 4G και Redmi Note 13 Pro 4G.

Smartphones Apple iPhone iPhone 13

Η Apple κυρίαρχος στη λίστα με τα πιο δημοφιλή smartphone για το 2022

Το 2022 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για την Apple, αφού τα iPhone που κυκλοφόρησε κυριάρχησαν στη λίστα με τα δέκα κορυφαία τηλέφωνα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Smartphones iPhone iPhone 13 Pro Max Twitter

iOS 16: Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι ακόμα πρόβλημα για τους χρήστες iPhone

Κάποιοι χρήστες του Twitter και κάτοχοι iPhone παραπονιούνται για πτώση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής τους, μετά την αναβάθμιση σε iOS 16.