iPhone 13 series: Θα μπορεί να φορτίζει και άλλες συσκευές;

, iPhone 13 series: Θα μπορεί να φορτίζει και άλλες συσκευές;

Φήμες που έχουν κυκλοφορήσει online θέλουν τα μοντέλα της iPhone 13 series να έχουν την ικανότητα του reverse charging. Αυτό σημαίνει ότι συσκευές που ανήκουν στο οικοσύστημα της Apple θα μπορούν να φορτίζονται από την μπαταρία του iPhone 13.

Μάλιστα, υπάρχουν και ορισμένες πληροφορίες που θέλουν το νέο μοντέλο του 2021 να ονομάζεται iPhone 12S και όχι iPhone 13, αν και στο θέμα αυτό οι απόψεις διίστανται. Σε κάθε περίπτωση, οι φήμες θέλουν την Apple να χρησιμοποιεί ισχυρότερους μαγνήτες MagSafe για το iPhone 13, κάτι που θα επιτρέπει περισσότερα Watt για την φόρτιση, άρα και μεγαλύτερη ταχύτητα.

Η φόρτιση άλλων συσκευών από την μπαταρία του νέου iPhone θα μπορεί να γίνεται ασύρματα, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα, με τη μέγιστη ισχύ της ασύρματης φόρτισης αυτής να μην μπορεί να ξεπεράσει τα 5W. Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα εάν οι φήμες θα αποδειχθούν αληθινές, αφού στην Apple δεν αρέσει καθόλου να ανοίγει τα χαρτιά της για τις δυνατότητες των επερχόμενων μοντέλων της.

Μέχρι τον Σεπτέμβριο θα αρκεστούμε στα όσα διαδίδονται μέσω φημών…

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στα iPhone είναι η μπαταρία τους , όχι να φορτίσουν και άλλες συσκευές 😂😂😂

ΚΝ

Κάτι που είχε η Samsung ήδη από το S10 …. Η apple τώρα το ανακαλύπτει …φόρτιση άλλων συσκευών!

Giannis V

Apple πάντα πρωτοπόρα. Διότι ενισχύει το ηλεκτρικό πεδίο (Watt) με δυνατό μαγνητικό πεδίο έτσι δίνει με περισσότερα Watt στο θέμα φόρτιση.
Apple.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.