Είναι πλέον επίσημο και περιμένουμε να περάσουν οι ημέρες για το επερχόμενο Apple Event στις 14 Σεπτεμβρίου όπου θα δούμε το iPhone 13.
Είναι πλέον επίσημο και περιμένουμε να περάσουν οι ημέρες για το επερχόμενο Apple Event στις 14 Σεπτεμβρίου όπου θα δούμε το iPhone 13. H Apple βάζει στο συγκεκριμένο event την ετικέτα “California streaming”.
Είναι πλέον δεδομένο ότι στο Apple Event αυτό την κεντρική σκηνή του ενδιαφέροντος θα την έχει το iPhone 13 series, σε όλες τις πιθανές παραλλαγές του, κατά την προσφιλή τακτική της Apple να επιλέγει το φθινόπωρο για την παρουσίαση των καινούριων μοντέλων στην οικογένεια των smartphones.
Για το iPhone 13 έχει ήδη κυκλοφορήσει ένα μεγάλο πλήθος φημών για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις εκδόσεις του, το σίγουρο είναι ότι από την ανακοίνωση της Apple δεν μπορεί κανείς να βγάλει συμπεράσματα για το ποιες από τις φήμες αυτές θα γίνουν πραγματικότητα.
Εκτός από το iPhone 13 περιμένουμε και κάποιες ανακοινώσεις για το Apple Watch, αλλά και τα νέα MacBook από την Apple. Κάνοντας κλικ εδώ, μπορεί κανείς να παρακολουθήσει όλες τις ανακοινώσεις σε πραγματικό χρόνο στις 14 Σεπτεμβρίου. Μείνετε συντονισμένοι!
Cosmote και Vodafone εισάγουν νέα APIs ασφάλειας μέσω GSMA Open Gateway. Δείτε πώς θα αλλάξει η σύνδεση σε εφαρμογές και η προστασία από SIM swap απάτες.
COSMOTE TELEKOM και Vodafone λανσάρουν στην Ελλάδα τα APIs Number Verification και SIM Swap μέσω του GSMA Open Gateway, ενισχύοντας την ψηφιακή ασφάλεια και την πρόληψη απάτης.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου