iPhone 13: Θα έχουν οθόνες OLED με ενσωματωμένη επιφάνεια αφής

iPhone 13, iPhone 13: Θα έχουν οθόνες OLED με ενσωματωμένη επιφάνεια αφής

Μπορεί η Apple να μην έχει παρουσιάσει ακόμη τα iPhone 12, για τα οποία γνωρίζουμε ήδη αρκετά, αλλά αυτό δεν σταματά τους leakers και τα μέσα ενημέρωσης να κυκλοφορούν αναφορές για τα επόμενης γενιάς smartphones της εταιρείας, τα οποία θα είναι τα iPhone 13.

Σε τι διαφέρουν οι οθόνες OLED με ενσωματωμένη επιφάνεια αφής

Οι παραδοσιακές οθόνες δεν έχουν επιφάνεια αφής. Αντιθέτως, οι εταιρείες προσθέτουν την επιφάνεια αυτή πάνω από το OLED πάνελ, κάτι που αυξάνει το πάχος της οθόνης και το συνολικό πάχος του smartphone.

Επιπλέον, οι οθόνες με ενσωματωμένη επιφάνεια αφής είναι πιο ακριβές από τις κλασικές οθόνες, τις οποίες χρησιμοποιούν οι περισσότεροι κατασκευαστές smartphones.

Λεπτότερα αλλά πιο ακριβά τα iPhone 13

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ETNews, τα iPhone 13 θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2021 και θα διαθέτουν οθόνες OLED με ενσωματωμένη επιφάνεια αφής. Η αναφορά επισημαίνει ότι ο τεχνολογικός κολοσσός με έδρα το Cupertino έχει ήδη παραγγείλει τα πάνελ που θα χρησιμοποιήσει στα επόμενης γενιάς smartphones του.

Η χρήση των συγκεκριμένων οθονών θα επιτρέψει στην Apple να δημιουργήσει λεπτότερα iPhone, αλλά θα αυξήσει το κόστος κατασκευής τους. Οπότε, αν και τα iPhone 12 αναμένεται να είναι πιο οικονομικά σε σύγκριση με τους προκατόχους τους, τα iPhone 13 περιμένουμε να είναι αισθητά πιο ακριβά.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.