iPhone 13: Το camera bump θα είναι πιο μεγάλο σε σχέση με το iPhone 12

, iPhone 13: Το camera bump θα είναι πιο μεγάλο σε σχέση με το iPhone 12

Ένα από τα κεντρικά στοιχεία του σχεδιασμού του iPhone 13 Pro και Pro Max θα είναι οι κάμερες στο πίσω μέρος. Σε κάθε περίπτωση, η υλοποίηση θα είναι πιο παχιά σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Τα μοντέλα της οικογένειας 13, ειδικά οι πιο high end εκδοχές του iPhone 13, όπως είναι τα μοντέλα Pro και Pro Max, θα έχουν ελαφρώς μεγαλύτερο πάχος από το μοντέλο iPhone 12 και αυτό θα οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο camera module, το οποίο θα έχει πιο εξελιγμένες φωτογραφικές δυνατότητες από τον προκάτοχό του.

Στο iPhone 13 Pro η κάμερα στο πίσω μέρος θα είναι μετατοπισμένη ελαφρώς πιο ψηλά για καλύτερη διαχείριση χώρου, ενώ τα μοντέλα iPhone 13 Pro και Pro Max θα έχουν σχεδόν ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά στο πεδίο της κάμερας. Οι φήμες θέλουν τα δύο νέα μοντέλα να έχουν την τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας μέσω του κινούμενου αισθητήρα.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η τελική υλοποίηση από την πλευρά της Apple, αλλά οι περισσότερες πηγές συμφωνούν ως προς το ότι η εικόνα θα είναι περίπου αυτή που περιγράφουν οι σχετικές φήμες.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Αφου θα βαλουν μεγαλυτερη μπαταρια λογικο ειναι να αυξανεται και το παχος…Εμμονη χρονια τωρα για οσο το δυνατον πιο λεπτα κινητα εις βαρος της χωρητικοτητας της μπαταριας…Το βαρος μονο να μην ξεφυγει….

bama

Συμφωνώ απόλυτα. Η μπαταρία είναι σημαντικό να είναι όσο μεγαλύτερη γίνεται.

Nikos K

Camera *bump

Κώστας Βλαχάκης

Σωστα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iOS iPad

iOS 17.4.1: Έρχεται η επόμενη ενημέρωση του iPhone – Τι θα περιλαμβάνει

Το iOS 17.4.1 και το iPadOS 17.4.1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός των επόμενων ημερών σε iPhone και iPad.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.