iPhone 14: Διέρρευσαν οι χρωματικές επιλογές

iphone 14, iPhone 14: Διέρρευσαν οι χρωματικές επιλογές

H παρουσίαση της σειράς iPhone 14 πλησιάζει μέρα με τη μέρα και οι διαρροές ολοένα και εντείνονται. Μαθαίνουμε για την τιμή, τις προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και τώρα βγήκε φήμη και για τις χρωματικές επιλογές.

Ο tipster McGuire Wood, ο οποίος σημειώνει ότι τα περισσότερα από τα πράγματα που έχει μοιραστεί είναι απλώς επιβεβαιώσεις προηγούμενων αναφορών και όχι νέες πληροφορίες, αναφέρει ότι το τσιπ A16 Bionic που θα τροφοδοτεί το iPhone 14 Pro 6,1″ και το iPhone 14 Pro Max 6,7″ θα βασίζεται στη διαδικασία των 5 nm. Θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που τα iPhone θα τροφοδοτούνται από την τεχνολογία 5nm για τα τσιπ της, τη στιγμή που τα καλύτερα τηλέφωνα Android του 2022 τροφοδοτούνται από τα πιο σύγχρονα τσιπ 4nm. Ωστόσο, περιμένουμε να είναι βελτιωμένα και με καλύτερο σύστημα διαχείρισης θερμότητας.

O Wood αναφέρθηκε και στα όσα έχουν ακουστεί για την always-on οθόνη στα Pro, προσθέτοντας ότι η λειτουργία δεν θα είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή αλλά οι χρήστες θα μπορούν να την ενεργοποιήσουν μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις Display & Brightness.

Παράλληλα, ανέτρεψε τις φήμες που έκαναν λόγο για κράμα τιτανίου στο Pro, σημειώνοντας ότι θα έχει ανοξείδωτο χάλυβα. Ακόμα, ο Wood λέει ότι η νέα μπροστινή εγκοπή φαίνεται περίεργη και ισχυρίζεται πως θα έχει ισχυρότερους μαγνήτες MagSafe. Σύμφωνα με τον ίδιο, το πηνίο ασύρματης φόρτισης του τηλεφώνου θα έχει τη δυνατότητα αντίστροφης ασύρματης φόρτισης.

Το iPhone 14 Pro, σύμφωνα με τον Wood, θα υποστηρίζει μέγιστες ταχύτητες φόρτισης 30W, αλλά θα πέσει στα 27-25W μετά την πρώτη φάση του κύκλου φόρτισης.

Το iPhone 14 6,1 ιντσών και το iPhone 14 Max 6,7 ιντσών θα είναι διαθέσιμα στα Πράσινο, Μωβ, Μπλε, Μαύρο, Λευκό και Κόκκινο και τα Pro σε Πράσινο, Μωβ, Ασημί, Χρυσό και Γραφίτη. Βασικά, η Ροζ απόχρωση του iPhone 14 θα αντικατασταθεί με μια Μωβ απόχρωση, ενώ η Sierra Blue του Pro θα αποσυρθεί για μια Μωβ απόχρωση.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis V

Ότι καλύτερο και στα χρώματα. Apple.
Apple SE 3rd Generation

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.