iPhone 14 Pro 48MP ProRaw: Απίστευτη λεπτομέρεια [δείγματα]

iphone 14 pro, iPhone 14 Pro 48MP ProRaw: Απίστευτη λεπτομέρεια [δείγματα]

Tην εξαιρετική λεπτομέρεια που προσφέρουν τα νέα αρχεία ProRAW 48MP στο iPhone 14 Pro δείχνουν τα δείγματα κάμερας που δημοσιεύει το phonearena. Aυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι πως, σε πολλές φωτογραφίες, τα αρχεία 48MP από το iPhone φαίνονταν πραγματικά καλύτερα από τα 108MP από τον μεγαλύτερό του ανταγωνιστή, το Galaxy S22 Ultra.

iphone 14 pro, iPhone 14 Pro 48MP ProRaw: Απίστευτη λεπτομέρεια [δείγματα]

Κοιτάζοντας τη φωτογραφία, θα μάντευες πως λήφθηκε με periscope φακό (από smartphone) ή με μια zoom κάμερα. Και θα έκανες λάθος. Έχει ληφθεί με την 24mm wide κάμερα ενός iPhone 14 Pro και μάλιστα πρόκειται για ένα μικρό crop της παρακάτω φωτογραφίας.

iphone 14 pro, iPhone 14 Pro 48MP ProRaw: Απίστευτη λεπτομέρεια [δείγματα]

Aυτές οι λήψεις, και οι υπόλοιπες που δημοσιεύει η πηγή, πείθουν πως τα 48MP είναι απολύτως απαραίτητα για αυτές τις ιδιαίτερες φωτογραφίες που θέλετε πραγματικά να θυμάστε. Μπορούν μέχρι και να εκτυπωθούν και να κρεμαστούν σε κορνίζα. Και αυτό δεν ήταν δυνατό με την κάμερα 12 MP που υπήρχε διαθέσιμη μέχρι τώρα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.