iPhone 14 Pro: Διέρρευσε εικόνα που δείχνει το σχεδιασμό της οθόνης

iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro: Διέρρευσε εικόνα που δείχνει το σχεδιασμό της οθόνης

iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro: Διέρρευσε εικόνα που δείχνει το σχεδιασμό της οθόνης

Μια εικόνα που φέρεται να δείχνει τον σχεδιασμό του iPhone 14 Pro εμφανίστηκε στο διαδίκτυο. Έτσι, μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στις νέες εγκοπές των high end συσκευών του 2022. Όπως φαίνεται, θα καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο από όσο πιστεύαμε.

Η εικόνα εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Weibo και αργότερα κοινοποιήθηκε από τον leaker Jon Prosser, ο οποίος ισχυρίζεται ότι μπορεί να επιβεβαιώσει ότι η σχεδίαση αυτή ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Υπάρχει, λοιπόν, μια εγκοπή σε σχήμα χαπιού για την μπροστινή κάμερα και την υπέρυθρη κάμερα και μια κυκλική οπή για τον προβολέα κουκκίδων.

Αν και το σχέδιο συμπίπτει με τα βασικά στοιχεία των πρόσφατων φημών για την οθόνη του iPhone 14 Pro που υποδηλώνουν το τέλος της εγκοπής, πιο μικρές λεπτομέρειες αποκλίνουν από τις πληροφορίες που μοιράζεται ο συχνά ακριβής αναλυτής οθόνης Ross Young.

Ο Young μοιράστηκε τον περασμένο μήνα ένα μπροστινό πάνελ iPhone 14 Pro που δείχνει μια σημαντικά μικρότερη διάτρηση σε σχήμα χαπιού συγκριτικά με αυτό που απεικονίζεται στο σχέδιο. Επιπλέον, οι πληροφορίες του Young υποδηλώνουν ότι η εγκοπή σε σχήμα χαπιού θα είναι κεντραρισμένη με την οθόνη.

Σε σχετικό tweet, ο Young είπε ότι οι εγκοπές σε σχήμα τρύπας και χαπιού θα κάνουν το ντεμπούτο τους σε όλα τα μοντέλα της σειράς iPhone 2023, καθώς αναμένεται να εμφανίζονται μόνο στις εκδόσεις iPhone 14 της υψηλότερης ποιότητας. Τα δύο χαμηλότερα μοντέλα iPhone 14 θα διαθέτουν την παλιά εγκοπή.

iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro: Διέρρευσε εικόνα που δείχνει το σχεδιασμό της οθόνης

Η σειρά iPhone 14 θα περιλαμβάνει τέσσερα μοντέλα, αποτελούμενα από δύο συσκευές με μέγεθος οθόνης 6,1 ιντσών και δύο 6,7 ιντσών. Ολόκληρη η σειρά πιστεύεται ότι αποκτά σημαντικό επανασχεδιασμό με λεπτότερα χτυπήματα κάμερας, κυκλικά κουμπιά έντασης ήχου και νέο σχεδιασμό ηχείων που θυμίζουν το iPhone 4.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.