iPhone 14 Pro: Κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο smartphone για το 2023 στα GLOMO

Iphone 14 pro, iPhone 14 Pro: Κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο smartphone για το 2023 στα GLOMO

Κάθε χρόνο, τα βραβεία GLOMO (Global Mobile Awards) περιλαμβάνουν πολλές διαφορετικές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των Mobile Technologies, Digital Everything, Devices, Tech4Good και Government Leadership.

Φέτος, ρο βραβείο για το «Καλύτερο Smartphone» απονεμήθηκε στο Apple iPhone 14 Pro. Αντίπαλοί του ήταν τα Google Pixel 7 Pro, Nothing Phone (1), Samsung Galaxy Z Flip4 και Galaxy Z Fold4.

“Το βραβείο Καλύτερου Smartphone συνδυάζει εξαιρετική απόδοση, καινοτομία και ηγετική θέση όπως καθορίστηκε μέσω της αξιολόγησης των smartphones στην αγορά κατά την περίοδο Ιανουαρίου 2022 έως Δεκεμβρίου 2022, από κορυφαίους παγκοσμίως ανεξάρτητους αναλυτές, δημοσιογράφους και παράγοντες επιρροής”, αναφέρεται χαρακτηριστικά για το βραβείο αυτό στον ιστότοπο,.

Η Apple κέρδισε και στην κατηγορία καινοτομίας σε κινητή συσκευή με το SOS έκτακτης ανάγκης μέσω δορυφόρου. Η εκδήλωση παρουσίασης του iPhone 14 της Apple έδειξε στον κόσμο ότι οι δορυφόροι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την επικοινωνία σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης χωρίς να απαιτείται ειδικό υλικό. Αντίπαλοί της, μεταξύ άλλων, ήταν το τσιπ Tensor 2 της Google, το τσιπ Qualcomm Snapdragon και ο αισθητήρας κάμερας IMX989 της Sony.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.