iPhone 14 Pro Max: Bίντεο αποσυναρμολόγησης αποκαλύπτει το εσωτερικό του

iphone 14 pro max, iPhone 14 Pro Max: Bίντεο αποσυναρμολόγησης αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Aν και εξωτερικά τα μοντέλα της σειράς iPhone 14 δε μοιάζουν πολύ διαφορετικά, στο εσωτερικό τους υπάρχουν μερικές σημαντικές αλλαγές. Το βίντεο αποσυναρμολόγησης από το PBKreviews μας δείχνει το εσωτερικό του iPhone 14 Pro Max.

Το τηλέφωνο φαίνεται πως επισκευάζεται εύκολα, τουλάχιστον ορισμένα εξαρτήματα. Καθώς πρόκειται για μοντέλο ΗΠΑ, δεν υπάρχει θήκη καρτών για φυσική SIM. Αυτό συνεπάγεται πως το πρώτο πράγμα που βγαίνει από το τηλέφωνο είναι η οθόνη.

Μια μεταλλική πλάκα βοηθά να κρατούν τα διάφορα καλώδια σταθερά συνδεδεμένα στη μητρική πλακέτα δύο στρώσεων και επίσης λειτουργεί ως διανομέας θερμότητας. Μόλις η πλάκα αφαιρεθεί, μπορεί κανείς να αρχίσει να αποσυνδέει την οθόνη και την μπαταρία, η οποία φέρει την ένδειξη 16,93 Wh. Αυτά τα δύο επισκευάζονται εύκολα αλλά όχι και φθηνά.

iphone 14 pro max, iPhone 14 Pro Max: Bίντεο αποσυναρμολόγησης αποκαλύπτει το εσωτερικό του iphone 14 pro max, iPhone 14 Pro Max: Bίντεο αποσυναρμολόγησης αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Στη συνέχεια αφαιρούνται μερικά ακόμα εξαρτήματα και φτάνουμε στις κάμερες. Η νέα μπροστινή κάμερα έχει OIS. Η Apple πρόσθεσε την αυτόματη εστίαση για πρώτη φορά, αλλά δεν έκανε καμία αναφορά στην οπτική σταθεροποίηση. Οι επίσημες προδιαγραφές λένε μόνο “Αυτόματη σταθεροποίηση εικόνας”.

Ένα ακόμα νέο μυστηριώδες στοιχείο πιθανότατα αποτελεί μέρος της νέας λειτουργικότητας SOS μέσω δορυφόρου και καταλαμβάνει αρκετό χώρο στη μητρική πλακέτα. Και αν σκεφτεί κανείς ότι το 14 Pro Max έχει σχεδόν το ίδιο μέγεθος με το 13 Pro Max, η Apple έπρεπε να προσπαθήσει αρκετά για να τα κάνει όλα να χωρέσουν.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.