iPhone 14 Pro και Pro Max: Μεγάλες καθυστερήσεις, έβγαλε Δελτίο Τύπου η Apple

iPhoner 14 Pro Max καθυστερίσεις, iPhone 14 Pro και Pro Max: Μεγάλες καθυστερήσεις, έβγαλε Δελτίο Τύπου η Apple

Δυο μήνες μετά κυκλοφορία των iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max και τα πράγματα μάλλον χειροτερεύουν με τις καθυστερήσεις στις παραδόσεις τους – και – στην Ελλάδα. Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε η Apple εχθές, οι καταναλωτές θα πρέπει να περιμένουν να περιμένουν περισσότερο από το συνηθισμένο για να λάβουν τις παραγγελίες τους για iPhone 14 Pro και Pro Max.

Ο λόγος σχετίζεται με τα προβλήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας στην Κίνα, όπου ένα εργοστάσιο που κατασκευάζει iPhone βρίσκεται επί του παρόντος σε “καραντίνα” λόγω των περιορισμών Covid-19 στην πόλη όπου βρίσκεται.

Φίλος του Techblog σε σχόλιό του αναφέρει “Στο iStorm στο Κολωνάκι πfeρώτησα μου είπαν πάνω από μήνα για το Pro Max 256GB…”

Το Δελτίο Τύπου της Apple:

“Οι περιορισμοί του COVID-19 επηρέασαν προσωρινά τις κύριες εγκαταστάσεις συναρμολόγησης iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max που βρίσκονται στο Zhengzhou της Κίνας. Η εγκατάσταση αυτή τη στιγμή λειτουργεί με σημαντικά μειωμένη δυναμικότητα. Όπως κάναμε σε όλη την πανδημία COVID-19, δίνουμε προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων στην αλυσίδα εφοδιασμού μας.

Συνεχίζουμε να βλέπουμε μεγάλη ζήτηση για τα μοντέλα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max. Ωστόσο, αναμένουμε τώρα χαμηλότερες αποστολές iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max από ό,τι αναμέναμε προηγουμένως και οι πελάτες θα έχουν μεγαλύτερο χρόνο αναμονής για να λάβουν τα νέα τους προϊόντα.

Συνεργαζόμαστε στενά με τον προμηθευτή μας για να επιστρέψουμε στα κανονικά επίπεδα παραγωγής, διασφαλίζοντας παράλληλα την υγεία και την ασφάλεια κάθε εργαζομένου.”

Η πανδημία επέφερε ισχυρό πλήγμα στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού και οι βιομηχανίες τεχνολογίας και αυτοκινητοβιομηχανίας φαίνεται ότι ακομα δεν έχουν ανακάμψει. Αν και έχουν γίνει βελτιώσεις στη διαθεσιμότητα, ο ιός παραμένει πρόβλημα και όπως αποδεικνύεται από τη νέα ανακοίνωση της Apple, εξακολουθεί να έχει τη δυνατότητα να διαταράξει τη διαδικασία παραγωγής.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ArSch

Τα πράγματα είναι τραγικά(όσο τραγικά θα μπορούσαν να είναι για κινητό-δεν είναι και είδος πρώτης ανάγκης).
Από Κωτσόβολο που το έχω παραγγείλει από τις 10 Οκτώβρη μου είπαν ότι δε γνωρίζουν ούτε κατά προσέγγιση πότε θα παραλάβουν για να μου το στείλουν.
Ζητάνε προκαταβολή για κάτι που δεν ξέρουν πότε θα το παραδώσουν.

Last edited 1 year πριν by ArSch
George

Και θα περιμένεις πάρα πολύ καιρό ακόμα εγώ το παρήγγειλα από 28 Σεπτεμβρίου από κοτσοβολο και ακόμα τίποτα όλο δεν ξέρουν

ArSch

Η άγνοια συνέχιζεται…ακόμα τίποτα από Κωτσοβολο

ΑΝΔΡΕΑΣ

Καλημέρα σας ! Εκ μέρους του Cupertino , ευχαριστούμε για την άμεση παραγγελία κ προκαταβολή σας,
Η Εγγραφή της συνεισφοράς σας στον τζίρο μας έχει ολοκληρωθεί. Εντός ολίγων μηνών θα έχετε την ευλογία , την δόξα ,το καμάρι την τιμή να παραγγείλετε (με το δέον καπάρο) το maxpro plus+ 15.
Εν ευθέτω χρόνο θα παραλάβετε το14 και κάποια στιγμή το 15. Έως τότε keep dreaming και πάντα δυνατή φωνή προς υπεράσπιση της θεάς μας όπου κ αν βρίσκεστε.
Apple. Όσο μας πληγώνει , τόσο μας ΠΩΡΩΝΕΙ!!

ArSch

Αντρίκο το 15 το έχω παραγγείλει για τη μάνα σου. Μου είπε να σου πω πόσο περήφανη είναι που δουλεύεις εκεί στα ξένα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.