iPhone 14 Pro: Το Dynamic Island μπορεί να ήταν προσθήκη της τελευταίας στιγμής

dynamic island, iPhone 14 Pro: Το Dynamic Island μπορεί να ήταν προσθήκη της τελευταίας στιγμής

To πιο συναρπαστικό νέο χαρακτηριστικό στο iPhone 14 Pro είναι, χωρίς συζήτηση, το Dynamic Island. H Αpple είχε φροντίσει να κρατήσει κρυφό σαν επτασφράγιστο μυστικό το νέο feature, κάτι που αποδεικνύει πως ήξερε ότι ήταν ο άσσος στο μανίκι της για τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MacRumors, το Dynamic Island πήρε το πράσινο φως πολύ πρόσφατα. Η Apple, τουλάχιστον για τρίτη φορά, δημοσίευσε ένα νέο έγγραφο υποστήριξης που δείχνει αρχικά τις δύο εγκοπές στο επάνω μέρος της οθόνης του iPhone 14 Pro χωρίς το Digital Island. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που είχαμε δει πολλές φορές στα  renders προ κυκλοφορίας, οι επικριτές του οποίου ήταν αρκετοί.

Η Apple ενημέρωσε έκτοτε τη σελίδα, η οποία τιτλοφορείται “Χρησιμοποιήστε την οθόνη Always-On με το iPhone 14 Pro ή το iPhone 14 Pro Max”, και αντικατέστησε την εικόνα ενός iPhone 14 Pro με αποκοπές σε ένα με το Digital Island.

Ο Ian Zelbo του FrontPage Tech δημοσίευσε επίσης ένα tweet που δείχνει ότι αμέσως μετά την αποκάλυψη, η Apple ανέβασε πλαίσια προϊόντων για προγραμματιστές, τα οποία έδειχναν τα cutouts για τα μοντέλα iPhone 14 Pro. Αυτό διορθώθηκε γρήγορα με μια ενημερωμένη εικόνα που έδειχνε το σχέδιο ενός χαπιού. Το πιθανότερο σενάριο είναι πως μια μυστική ομάδα μπορεί να εργαζόταν στο Dynamic Island και άλλοι που εμπλέκονται στη δημιουργία εγγράφων υποστήριξης, στον σχεδιασμό ιστού και στους πόρους προγραμματιστών να μην το γνώριζαν μέχρι την αποκάλυψη.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.