iPhone 15: Ανεπαρκή τα πάνελ της BOE, αναλαμβάνει η Samsung

iPhone 15, iPhone 15: Ανεπαρκή τα πάνελ της BOE, αναλαμβάνει η Samsung

Η Apple είναι έτοιμη να παρουσιάσει τη νέα σειρά iPhone 15 στην εκδήλωση Wonderlust σήμερα στις 8 το βράδυ. Τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν στο Κουπερτίνο έρχονται από την Κορέα και υποστηρίζουν ότι η Samsung θα παρέχει την πλειονότητα των πάνελ OLED για τα τέσσερα επερχόμενα τηλέφωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πάνελ OLED της BOE απέτυχαν στη δοκιμή ποιοτικού ελέγχου από την Apple, ωθώντας την αμερικανική εταιρεία να κάνει την παραγγελία για το μερίδιό της στους Κορεάτες.

Η LG και η Samsung υποτίθεται ότι θα παρέχουν οθόνες LTPO OLED για τα iPhone 15 Pro και 15 Pro Max, ενώ η BOE επρόκειτο να παραδώσει πάνελ για οθόνες LTPS OLED για τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus. Ωστόσο, τα προϊόντα της δεν βρέθηκαν επαρκή για τα νέα προϊόντα, με αποτέλεσμα το μερίδιό της να ανακατανεμηθεί.

Φήμες ήθελαν τους κινέζους κατασκευαστές να αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις τρύπες για το Face ID, ωθώντας την Apple να αλλάξει προμηθευτή την τελευταία στιγμή.

Σε περίπτωση που η BOE καταφέρει να διορθώσει τα προβλήματα σύντομα, θα λάβει τουλάχιστον κάποιες παραγγελίες για τις μονάδες που θα κατασκευαστούν το 2024, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρει.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξης

Δε νομίζω να το πιστεύετε αυτό που αναπαράγετε φυσικά…. Η ΒΟΕ είναι ως γνωστόν κινεζική εταιρεία και έχει υπάρξει “εντολή” να πνίξουν κάθε τι κινέζικο που ξεφεύγει από τα επίπεδα της δουλειάς συναρμολόγησης δυτικής σχεδίασης εξαρτημάτων.

akitres

Κάλμα… Άλλο πολιτική, άλλο επιχειρήσεις.
Η Κίνα είναι η δεύτερη αγορά παγκόσμια για την apple.
Ποιος θα έβγαζε τα μάτια ενός πολύτιμου πελάτη; Αστείοι φανατισμοί στους νόμους της αγοράς δεν χωρούν!

Αλέξης

Τι σχέση έχουν οι πελάτες (κινέζοι) με την παραχώρηση τεχνολογίας σε κινέζους ; Τα θέλει τα λεφτά τους η Apple, δεν ειναι χαζή. Μπορώ κάλιστα πχ να σου πουλάω τις ντομάτες που μόνο εγώ παράγω, άντε να σε αφήνω να τις συσκευάζεις σε κουτιά, που σου παρέχω εγώ για να τις μεταπωλείς σε λαϊκή, αλλά δεν σε αφήνω να παράγεις ουτε κουτιά, ούτε ντομάτες. Αν τα παράγεις δε θα με έχεις ανάγκη. Αν σταματήσω κάποια μέρα να σου παρέχω ντομάτες ή κιβώτια σε βγάζω ότι ώρα θέλω από τις λαϊκές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.