iPhone 15: Φέρεται να εισέρχεται σε πρώιμο δοκιμαστικό στάδιο παραγωγής

iphone 15, iPhone 15: Φέρεται να εισέρχεται σε πρώιμο δοκιμαστικό στάδιο παραγωγής

Το iPhone 15 εισήλθε σε πρώιμη «δοκιμαστική παραγωγή» με την κύρια εταιρεία συναρμολόγησης iPhone Foxconn πριν από την κυκλοφορία αργότερα φέτος, σύμφωνα με αναφορά της Economic Daily News.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, η Foxconn έχει λάβει οδηγίες για να ξεκινήσει «δοκιμαστική παραγωγή νέου προϊόντος» για το iPhone 15‌. Η λεγόμενη διαδικασία NPI (New Product Introduction) θα ξεκινήσει στη συνέχεια. Το NPI λαμβάνει χώρα συνήθως το πρώτο τρίμηνο κάθε έτους, ώστε η Apple να μπορεί να καταλάβει πώς θα πάει η πραγματική παραγωγή μόλις οριστικοποιηθούν τα νέα iPhone.

Η έκθεση σημειώνει ότι η φετινή διαδικασία για τη μαζική παραγωγή του επερχόμενου iPhone 15 θα διαφέρει από τα προηγούμενα χρόνια καθώς η παραγωγή πραγματοποιείται τόσο στην Κίνα όσο και στην Ινδία. Ένα αντίγραφο της έκθεσης που μεταφράστηκε φέρεται να λέει:

“Αξίζει να σημειωθεί ότι το NPI του νέου iPhone φέτος είναι λίγο διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια, κυρίως επειδή το χάσμα μεταξύ του χρόνου μαζικής παραγωγής iPhone στην ηπειρωτική Κίνα και την Ινδία θα μειωθεί. Τα προηγούμενα χρόνια, ο χρόνος μαζικής παραγωγής των δύο χώρων ήταν περίπου έξι με εννέα μήνες διαφορά. Πέρυσι, μειώθηκε σε δύο μήνες και φέτος θα μειωθεί σε μερικές εβδομάδες.”

Η σειρά iPhone 15 αναμένεται να διαθέτει τέσσερα μοντέλα – iPhone 15, ‌iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Ultra.

Φήμες προτείνουν ότι τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Ultra θα διαθέτουν πλαίσιο από τιτάνιο, κουμπιά απτικής έντασης ήχου στερεάς κατάστασης και USB-C με μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς. Τα βασικά μοντέλα αναμένεται να αποκτήσουν Dynamic Island, θύρα USB-C με ταχύτητες μεταφοράς Lightning και πιθανώς κάμερα 48MP.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Το στάδιο παραγωγής είναι πρώιμο. Η Προπαραγγελία και η προκαταβολή είναι ώριμη. Οπως άλλωστε και τα άρθρα για το ινοβεισον που θα φέρει. Σπεύσατε άπαντες στο προσκλητηριο της θεάς μας . ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΣΗ !ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ!! 🚂
ΕΝΑ ΔΥΟ ΕΝ ΔΥΟ ΕΝ ΔΥΟ ΕΝ ΔΥΟ ΕΕΕΝΑΑΑ!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.